Poker / A doua serie a show-ului “Face the Pro” debutează mâine

Ultima actualizare:

A doua serie oferă o mulţime de surprize pentru jucători, ca şi pentru toţi cei care rămân în faţa televizoarelor. La cele două mese a câte 8 locuri se vor afla şi 2 jucători români, iar ego-ul naţional are motive de mândrie, căci unul dintre finalişti va sta faţă-în-faţă cu cel mai bun jucător de turnee live din România, Mihai Manole.

Jucătorii se vor întrece la 2 mese finale pentru un loc întâi dotat cu un premiu de 2.500 Euro. Câştigătorul fiecărei mese va juca pentru alţi 2.500 Euro dacă învinge unul dintre jucătorii Pro ai echipei Full Tilt Poker. Jucătorii care îşi câştigă masa vor avansa în a doua rundă, unde jucătorul de pe locul trei câştigă 10.000 Euro, cel de pe locul doi 20.000 Euro şi cel de pe trei 50.000 Euro. Primii trei clasaţi vor avea şansa de a juca în finala turneului contra lui Gus Hansen, unul dintre cei mai mari jucători din lume, şi îşi vor dubla premiul dacă îl înving pe cel supranumit "Marele Danez".

Doi jucători români de poker ne-au reprezentat ţara la această a doua serie: Silviu Zmarandache (prima masă) şi Ioan-Adrian Moldovan (a doua masă). „Numai când am ajuns la Budapesta am realizat că voi lua parte la acest mare eveniment. Şedinţa foto şi filmarea prezentării de jucător au fost ceva neobişnuit pentru mine: machiajul, camerele de filmare, luminile... ce pot să spun... era interesant şi parcă îmi şi plăcea... Va rămâne o experienţă de neuitat pentru mine, căci mi s-a oferit şansa de a juca live într-un turneu important şi cu miza destul de mare. Turneul <Face the Pro> m-a făcut să îmi doresc foarte mult să concurez mai departe în turnee live şi probabil că voi continua să joc poker mult timp de-acum încolo", a declarat Silviu Zmarandache.

Finaliştii show-ului se vor înfrunta cu cei mai noi jucători Pro din echipa Full Tilt Poker, Kwaysser Valdemár Ákos şi Mihai Manole, pentru a-şi dubla câştigurile. Ei vor juca live la Budapesta şi în faţa camerelor TV, într-un show transmis la nivel naţional.

Le puteţi ţine pumnii celor doi jucători români la show-ul televizat Face the Pro care debuteată pe 6 octombrie, pe Antena 1. Dacă doriţi să le împărtăşiţi experienţa, e foarte simplu, trebuie doar să vă calificaţi într-un aşa-numit Freeroll Qualifier la adresa www.fulltiltpoker.net , ceea ce înseamnă că fiecare fan al pokerului din Europa Centrală şi de Est poate participa la turneu gratuit.

Fiecare perioadă de 8 săptămâni de calificări gratuite va desemna un loc unui număr de 16 jucători în show-ul TV care se difuzează la Antena 1 şi la GSP TV. Aceşti jucători se vor confrunta in 2 mese finale a câte 8 jucători pentru un premiu de 2.500 Euro. Câştigătorul fiecărei mese va avea şansa să joace pentru alţi 2.500 Euro luând parte la un duel faţă-în-faţă cu un jucător Pro din Europa al echipei FullTiltPoker.net.

Despre Full Tilt Poker

FullTiltPoker.net este o şcoală online de Poker, care le permite jucătorilor să înveţe totul despre poker de la echipa the Full Tilt. EchipaFull Tilt este un grup de elită care îi grupează pe cei mai buni jucători, printre care Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham, Patrik Antonius şi Tom Dwan. Împreună, aceşti jucători au cucerit până acum, în cariera lor ca jucători profesionişti de poker, 53 de titluri la campionatele mondiale în cadrul meselor finale. Numai FullTiltPoker.net oferă posibilitatea de a juca şi discuta gratuit cu cei mai buni jucători profesionişti de poker din lume, precum şi de a primi sfaturi valoroase pentru perfecţionarea jocului tău de poker.

Software-ul oferit de FullTiltPoker.net pentru descărcare gratuită a fost dezvoltat în colaborare cu Profesioniştii Full Tilt şi oferă cele mai bune condiţii pentru învăţarea şi perfecţionarea jocului de poker în toate variantele sale. Având o grafică inovatoare şi un software de poker sofisticat, doritorii pot trăi cele mai frumoase experienţe de poker online la FullTiltPoker.net. Pe FullTiltPoker.net, se poate juca numai pe bani virtuali. Lecţiile pe bani reali nu sunt posibile. Vârsta minimă de joc este de 18 ani.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net