Poker / Mihai Manole a câştigat titlul european

Ultima actualizare:

Mihai a devansat 155 de jucători şi a câştigat peste 160.800 € şi titlul de Campion European la Poker, iar Luigi s-a clasat pe locul al treilea din 85 de concurenţi, câştigând 38.760 €.

Campionatul European de Poker este o competiţie prestigioasă desfăşurată la Grand Casino, în frumosul oraş Baden din Austria. Cele mai mari evenimente ale turneului, care încoronează campionii europeni la poker la categoriile No Limit Hold'em şi Pot Limit Omaha, au reprezentat şi cele mai mari atracţii ale Campionatului.

Proaspăt campion european de poker în competiţia de No Limit Texas Hold'em, Full Tilt Pro Mihai Manole a declarat: "Mă bucur că am reuşit să câştig acest turneu, îmi place foarte mult numele lui. A fost un turneu lung, am rezistat foarte bine fizic şi am putut să îmi menţin concentrarea pe tot parcursul lui. În ziua a doua, până să ajungem la masa finală, am jucat 15h30min, iar masa finală a durat aproximativ 10 ore. Am luat multe decizii inspirate, am avut şi situaţii favorabile de cărţi, astfel că jocul a curs spre mine şi am reuşit să triumf".

Această reuşită confirmă angajamentul pe care jucătorul şi-l asuma public, în momentul semnării cu Full Tilt, acela de a cuceri trofee majore pentru România: "Sunt extrem de entuziast datorită acestei colaborări şi aş dori să mulţumesc Full Tilt Poker pentru încrederea pe care a investit-o în mine. Acum fac parte din cea mai bună echipă de jucători de poker din lume şi sper să devin unul dintre jucătorii de top ai acestei echipe şi chiar mai mult decât atât, prin rezultatele mele viitoare. Acest parteneriat îmi dă încredere în viitor şi sper că împreună vom aduce trofee României", declara Mihai pe 27 iulie a.c., în momentul desemnării sale oficiale ca reprezentant Full Tilt în România.

Trofeul de la Baden este prima victorie majoră în promiţătoarea carieră a jucătorului român. Prima victorie relevantă a lui Mihai s-a produs în noiembrie 2007, la Caribbean Poker Classic din St. Kitts. Şi-a croit drum alături de 153 de concurenţi şi a terminat pe poziţia a 2-a pentru prima zi din cariera sa răsplătită cu o sumă de 6 cifre, încasând peste 120.000$. Românul s-a autodepăşit vara următoare, când a terminat pe 5 la evenimentul $2,000 WSOP No Limit Hold ‘em şi peste 150.000$ premiu cash. În septembrie 2009, Manole s-a clasat pe 4 la Main Event-ul EPT Barcelona, încasând 350.000$. În total, Mihai şi-a trecut în cont, graţie câştigurilor din turnee, suma de 1 milion $, ceea ce înseamnă că este cel mai performant jucător român de poker din toate timpurile. Ca o recunoaştere a evoluţiei sale, Mihai a fost invitat să devină membru al echipei de profesionişti a Full Tilt Poker, în luna iunie 2010.

Celălalt performer din echipa Full Tilt, Valdemar "Luigi" Kwaysser, a ocupat locul 3 în turneul PL Omaha, oferindu-şi astfel un frumos cadou chiar de ziua sa de naştere: "Sunt foarte încântat de acest succes. Am parcurs ziua a doua cu un joc destul de bun, în care am controlat jocul aproape permanent, însă din păcate nu am putut obţine un showdown în faţa ultimilor trei oponenţi. A trebuit să mă mulţumesc cu locul 3 şi un premiu de 38.000 € chiar de ziua mea de naştere, dar nu sunt dezamăgit, căci acest turneu live PLO din Baden a fost abia al doilea din viaţa mea. Sunt convins că voi avea rezultate mai bune în curând!"

Prima reuşită live a lui Kwaysser a avut loc la evenimentul $2,000 No-Limit Hold‘em din cadrul Latin American Poker Tour din San Jose, Costa Rica. Kwaysser şi-a dobândit locul după ce s-a calificat online într-un satelit de $200 şi a devansat 398 de jucători pentru un premiu I în valoare de 274.102$.

În martie 2010, Kwaysser a cucerit din nou laurii victoriei, de data asta la Italian Poker Tour din San Remo. Valdemar a pătruns în Main Event-ul €2,000 No-Limit Hold‘em alături de alţi 488 de jucători, unde a reuşit să treacă din poziţia de short stack la masa finală până la a cuceri premiul I de 227.000€.

Valdemar şi-a trecut în cont cea mai mare performanţă de până acum la evenimentul $10,000 Pot-Limit Hold‘em de la World Series of Poker. Turneul a atras 268 de participanţi şi, în pofida unei mărturisite lipse de experienţă la versiunea pot-limit a jocului, Kwaysser a fost cel care a părăsit ultimul masa finală, însuşindu-şi Brăţara de aur a WSOP şi un premiu I de 617.214 $. Talentul şi performanţele lui Valdemar pe scena mondială a pokerului au fost recompensate cu invitaţia de a se alătura echipei Full Tilt Pro în iulie 2010.

Despre Full Tilt Poker

FullTiltPoker.net este o şcoală online de Poker, care le permite jucătorilor să înveţe totul despre poker de la echipa the Full Tilt. EchipaFull Tilt este un grup de elită care îi grupează pe cei mai buni jucători, printre care Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham, Patrik Antonius şi Tom Dwan. Împreună, aceşti jucători au cucerit până acum, în cariera lor ca jucători profesionişti de poker, 53 de titluri la campionatele mondiale în cadrul meselor finale. Numai FullTiltPoker.net oferă posibilitatea de a juca şi discuta gratuit cu cei mai buni jucători profesionişti de poker din lume, precum şi de a primi sfaturi valoroase pentru perfecţionarea jocului tău de poker.Software-ul oferit de FullTiltPoker.net pentru descărcare gratuită a fost dezvoltat în colaborare cu Profesioniştii Full Tilt şi oferă cele mai bune condiţii pentru învăţarea şi perfecţionarea jocului de poker în toate variantele sale. Având o grafică inovatoare şi un software de poker sofisticat, doritorii pot trăi cele mai frumoase experienţe de poker online la FullTiltPoker.net. Pe FullTiltPoker.net, se poate juca numai pe bani virtuali. Lecţiile pe bani reali nu sunt posibile. Vârsta minimă de joc este de 18 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net