POKER / Românii, protagonişti la turneul “Face the Pro” care a decis Campionul Europei Centrale si de Est

Ultima actualizare:

Trei români au avut şansa de a decide cine îl va înfrunta pe membrul Echipei Full Tilt, faimosul Gus Hansen.• Runda finală a turneului "Face the Pro", care a impresionat întreaga Europă de Est şi Centrală, a început din 12 martie, la GSP TV• Trei jucători români s-au numărat printre cei mai buni 16 jucători ai rundei a patra• Unul dintre ei a ajuns la masa finală• Finaliştii s-au confruntat cu jucătorii profesionişti din echipa FullTiltPoker.net Dénes Kaló (Ungaria), Jan Skampa (Republica Cehă) şi "Marele Danez" Gus Hansen.

Prima serie a turneului Face the Pro, show-ul organizat de FullTiltPoker.net, se apropie de final. În curând se va afla în totalitate cine are şansa să participe la masa finală. Cei care au ajuns până în etapa meselor televizate au jucat în prealabil o etapă de calificare online, la FullTiltPoker.net, pentru a prinde un loc în cursa pentru Marele Premiu, în valoare de peste 100.000€.

Jucătorii de la masa a 7-a şi masa a 8-a au ajuns la Budapesta, în faţa camerelor de filmat. Ei reprezintă următoarele ţări: România, Slovacia, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Croaţia, Slovenia, Polonia şi Ungaria. Începând cu 12 martie, în fiecare sâmbătă noaptea, între orele 0.15-1.15, la GSP TV şi în reluare duminica, la Sport Klub TV, fanii pokerului vor sta cu sufletul la gură pentru a afla numele primului Campion al Europei Centrale şi de Est al sportului minţii şi strategiei.

Despre jucătorii profesionişti ai FullTiltPoker.net în ultimele episoade "Face the Pro"

Jucătorii concurează la două mese finale pentru un Premiu întâi în valoare de 2.500 Euro. Câştigătorul fiecărei mese are ocazia de a se bate pentru alţi 2.500 Euro dacă îl învinge pe unul dintre jucătorii Pro de la FullTiltPoker.net, Dénes Kaló şi Jan Skampa.De-a lungul carierei, ungurul Dénes Kaló a câştigat 2.509.780 dolari şi s-a clasat al doilea la European Poker Tour. Jan Skampa este unul dintre cei doi jucători profesionişti ai FullTiltPoker.net din Cehia. A început să joace poker în 2006 şi a înregistrat primele sale câştiguri la turnee freeroll. În 2009 s-a clasat pe locul 4 şi a obţinut suma de 175.000$ la Main Event-ul €5,000 No-Limit Hold'em de la EPT Vilamore. La prestigiosul Campionat European de Poker (EPT) de la Praga a câştigat Main Event-ul €5,000 No-Limit Hold ‘em şi fabuloasa sumă de 1.022.000 dolari.

Despre jucătorii amatori de la "Face the Pro"

Jucătorii care triumfă la masa lor avansează în Super-finală, unde pot câştiga sume masive de bani. Jucătorul care se clasează pe 3 câştigă 10.000 Euro, cel de pe locul secund 20.000 Euro, în timp ce primul clasat pleacă acasă cu 50.000 Euro. În plus, toţi cei trei jucători au şansa de a vis de a juca contra faimosului Gus Hansen, de a deveni Campionul Europei Centrale şi de Est la Poker şi de a-şi dubla câştigurile.

Trei jucători au reprezentat România la această ediţie. Singurul român care a luat loc la masa finală este Bogdan Fornea (menace_forever). Jucătorul din Bârlad mărturiseşte: " Participarea în finala turneului Face The Pro a fost cea mai importantă realizare pe care am avut-o de când joc poker, iar faptul că am fost singurul român care s-a calificat aici m-a făcut mândru şi mi-a sporit enorm încrederea în mine. Organizarea a fost ca şi în faza precedentă impecabilă, condiţiile excelente, staff-ul foarte prietenos şi binevoitor. Mă bucur că am avut ocazia să fiu acolo şi sper că voi mai participa la alte competiţii similare pe viitor".

Vasile-Cornel Petrache este un mecanic de 32 de ani din Medgidia şi joacă poker de 20 de ani. "Pentru mine runda finală Face the Pro s-a dovedit a fi o experienţă unică. Este prima mea apariţie televizată. Tot ce pot să spun, acum la final, este că nimeni nu poate ajunge la acest nivel din pură întâmplare. Pokerul este un joc pur psihologic. 85% înseamnă cunoaştere a jocului şi numai 15% noroc. Sper din suflet că mă voi califica din nou la o astfel de competiţie de anvergură şi cu siguranţă data viitoare voi câştiga".Mihai Ghimbovski este un manager de 42 de ani din Oneşti şi spune că îşi va amitni de experienţa Face the Pro toată viaţa. "Pentru mine a fost prima dată când am participat la o masă reală, cu fişele în faţă şi cu toţi adversarii lângă mine. Experienţa a fost deosebit de plăcută. Totul a fost foarte bine programat, interviurile (care s-au desfăşurat în zone pitoreşti), toate filmările au fost ceva inedit (tot pentru prima oară când sunt filmat) şi personalul care s-a ocupat de toată această acţiune era de o amabilitate extremă. Faptul că am jucat live a fost ceva minunat.

Deşi experienţa şi cunoştinţele mele nu erau dintre cele mai bune pentru acea masă, totuşi m-am simţit excelent. Oricum, după această experienţă atitudinea mea faţă de acest joc s-a schimbat, iar Full Tilt a devenit no. 1 dintre site-urile la care joc".Urmăreşte show-ul la TV sau online

Cu toate că spectaculosul Face the Pro a ajuns la final, poţi revedea fiecare episod la GSP TV şi Sport Klub TV. Jucătorii FullTiltPoker.net au şi o varietate de turnee freeroll la alegere pe site, inclusiv freeroll-urile bilunare care se desfăşoară pe pagina de Facebook în varianta română, inclusă pe extensia în română a FullTiltPoker.net.###

Despre Full Tilt Poker.net

FullTiltPoker.net este o şcoală online de Poker, care le permite jucătorilor să înveţe totul despre poker de la echipa the Full Tilt. EchipaFull Tilt este un grup de elită care îi grupează pe cei mai buni jucători, printre care Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham, Patrik Antonius şi Tom Dwan. Împreună, aceşti jucători au cucerit până acum, în cariera lor ca jucători profesionişti de poker, 53 de titluri la campionatele mondiale în cadrul meselor finale. Numai FullTiltPoker.net oferă posibilitatea de a juca şi discuta gratuit cu cei mai buni jucători profesionişti de poker din lume, precum şi de a primi sfaturi valoroase pentru perfecţionarea jocului tău de poker.

Software-ul oferit de FullTiltPoker.net pentru descărcare gratuită a fost dezvoltat în colaborare cu Profesioniştii Full Tilt şi oferă cele mai bune condiţii pentru învăţarea şi perfecţionarea jocului de poker în toate variantele sale. Având o grafică inovatoare şi un software de poker sofisticat, doritorii pot trăi cele mai frumoase experienţe de poker online la FullTiltPoker.net. Pe FullTiltPoker.net, se poate juca numai pe bani virtuali. Lecţiile pe bani reali nu sunt posibile. Vârsta minimă de joc este de 18 ani.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net