Popularitatea lui Tiger Woods, în cădere liberă

Ultima actualizare:

    Tiger Woods
Tiger Woods

Cota de popularitate a americanului Tiger Woods, până de curând cel mai valoros jucător profesionist de gof al lumii, s-a degradat considerabil după afacerea de infedlitate conjugală, conform unui sondaj dat publicităţii de postul american de televiziune CNN.

Conform acestui studiu de opinie, efectuat la puţin timp după izbucnirea scandalului, 34 la sută din cei chestionaţi aveau o părere favorabilă faţă de nr.1 mondial al golfului, în timp ce 49 la sută aveau o părere contrară.

Acelaşi studiu, realizat la începutul lunii decembrie după ce Woods a declarat că regretă faptele sale, fără a recunoaşte însă relaţiile extra-conjugale, a arătat că 60 la sută din cei chestionaţi aveau o părere bună despre Woods, în timp ce 25 la sută contrariul.

Un alt studiu de opinie a arătat săptămâna trecută că popularitatea jucătorului este în cădere liberă, doar 33 la sută menţinându-şi încrederea în jucător, faţă de 88 la sută în anul 2000 într-un studiu similar. Jucătorul american de golf l-a egalat pe fostul preşedinte al Statelor Unite, George W. Bush, la capitolul scădere de popularitate din istoria acestui sondaj.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net