Poveste demnă de un film la Olimpiada de Iarnă! Două surori vor reprezenta țări diferite

Ultima actualizare:

    Marissa și Hannah, împreună la olimpiadă pentru țări diferite Foto arhivă personală
Marissa și Hannah, împreună la olimpiadă pentru țări diferite Foto arhivă personală

Povestea a două surori este demnă de un scenariu de film. Ele participă la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang, din Coreea de Sud, pentru ţări diferite.

Două tinere din SUA reprezintă țări diferite la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang, din Coreea de Sud, relatează abcnews.com. În timp ce Marissa face parte din echipa de hockey a Coreei de Sud, Hannah este membră a echipei de hochei a Statelor Unite ale Americii. Cum este posibil așa ceva? Explicația este una destul de simplă. În 1993, Marissa Brandt, care s-a născut în Coreea de Sud, a fost adoptată când avea patru luni de către un cuplu american, Greg şi Robin Brandt, din Minnesota. Înainte să se întoarcă în ţară, cei doi au aflat că Robin era însărcinată, iar Hannah urma să vină pe lume. Au decis să le crească pe ambele cu același devotament și aceeași iubire pe care doar un părinte o poate oferi unui copil.

 “Nu am fi visat vreodată la acest lucru. Faptul că mă aflu în ţara de origini alături de familie şi împărtăşesc această experienţă cu sora mea este fantastic”, a declarat Marissa Brandt. Ea a povestit că s-a antrenat alături de sora ei și că, încă de când erau micuțe, obișnuiesc să facă absolut totul împreună, având o legătură foarte puternică. “Niciodată n-am crezut că se va întâmpla asta, că mă voi întoarce aici, cel puţin nu în acest context. Sper că sud-coreenii să fie mândri de mine”, a adăugat tânăra.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net