Pregătire-comando la rugby

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rugbyştii români au parte de o pregătire specifică înainte de Campionatul Mondial, care va începe în septembrie. Cei 30 de componenţi ai lotului naţional fac alergări sau merg cu bicicleta, precum şi curse de bărci la Predeal.

Cu gândul la Anglia, Scoţia, Argentina şi Georgia, pe care le vor înfrunta la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, cei 30 de componenţi ai lotului naţional de rugby participă săptămâna aceasta, la Predeal, la o pregătire stil comando.

Mulţi dintre ei, în special "veteranii", ştiu cu ce se mănâncă asta. În 2003 şi în 2007, tot înainte de Rugby World Cup, au făcut tiroliană şi coborâri în rapel la graniţa dintre Franţa şi Spania. Luni, în prima zi, "stejarii" au străbătut un traseu de 13 kilometri, pe munte. Aşa pentru acomodare.

În dimineaţa de marţi, exerciţiul pe care l-au avut de trecut s-a numit "Bike & Run". S-au format 15 perechi, iar pentru fiecare s-a dat câte o singură bicicletă.

Unii “stejari“ au alergat, alţii au mers pe bicicletă

simeon stalpnicul png

Mai pe două roţi, mai pe jos, au avut de parcurs 23,5 km prin pădure, de la Predeal la Ocolul Silvic Renţea. După amiaza, lotul s-a deplasat la Complexul "Natura Parc" din Chichiş. Acolo, împărţiţi în cinci echipe - "Bizonii", "Leoparzii", "Leii", "Rinocerii" şi "Elefanţii" -, jucătorii s-au întrecut într-o cursă de bărci.

Greul însă abia urmează, Cristi Petre, Florin Vlaicu, Paulică Ion, Dănuţ Dumbravă şi ai lor colegi urmând să petreacă şi o noapte sus, prin munţi... Adică în sălbăticie. Singurul învoit de la acest program este Marius Tincu, aflat într-o perioadă de recuperare după o mai veche accidentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net