Proiectul Ramonei Farcău se extinde în Buftea, cu handbal și fotbal

Ultima actualizare:
Ramona Farcău
Ramona Farcău

Fosta jucătoare de handbal, golghetera României la Jocurile Olimpice de la Beijing, Ramona Farcău, continuă să investească în sport.

După ce și-a deschis școala de handbal, Olympic RFH, în urmă cu mai bine de jumătate de an, la școala Hamburg, din sectorul 3, Ramona dorește să extindă domeniul de activitate și cu fotbal, urmând ca din 2020 să inaugureze și secția de tenis.

Pe lângă fotbal și handbalul va avea încă o grupă, de acastă dată la Sala Sporturilor din Buftea, deoarece vin foarte multe solicitări din zona de nord a Capitalei.

“Atunci când am conceput proiectul Olympic RFH am gândit totul în jurul celor mai populare sporturi din România, handbalul, fotbalul și tenisul. Echipa de handbal a crescut frumos, de anul acesta am inaugurat o nouă locație, în nord, pentru a face față solicitărilor, iar din vară vom extinde proiectul, în direcția fotbalului. Vom păstra aceleași coordonate, ca la handbal, vom urma aceleași valori și le vom pune la dispoziție copiilor toate facilitățile necesare pentru a crește frumos: vor avea parte de echipament sportiv personalizat, pregătire psihologică, pregătire fizică asistată de preparator specializat, apă plată la antrenamente, vitamine, teambuildinguri și acces la educație și cultură, prin oferirea de cărți și publicații sportive. Tot proiectul este gândit în jurul ideii de educație prin sport, pentru că ne dorim să formăm copii capabili să reușească în viață și să fie fericiți cu ceea ce fac”, a explicat Ramona Farcău.


    Ramona Farcău
Ramona Farcău

Stelian Stancu va antrena micii fotbaliști de la RFH

De asemenea, Olympic RFH va inaugura și secția de fotbal, pornind cu două grupe, una pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 8 ani și alta cu copii născuți în 2006-2007, ultimii urmând să fie înscriși în competițiile oficiale. Omul ales de Ramona Farcău pentru a se ocupa de micii fotbaliști este Stelian Stancu, cel care a jucat cu Steaua în UEFA Champions League. “În ceea ce privește staff-ul tehnic, echipa de fotbal îl va avea antrenor pe Stelian Stancu, fostul jucător al Stelei, care va avea pe lângă el un antrenor asistent, preparator fizic și psiholog. Consider că Stelian se potrivește perfect proiectului nostru, având educația și experiența necesară pentru a deveni model pentru copiii noștri”, a mai spus Ramona Farcău.

Stelian Stancu a jucat 4 ani la Sportul Studențesc, în perioada 2002-2006, a fost transferat la Steaua, fiind apreciat pentru meciul din Champions League, disputat pe Santiago Bernabeu, împotriva echipei Real Madrid, scor 0-1, cu celebrul autogol al lui Bănel Nicoliță. A ajuns la Poli Timișoara, unde a impresionat în două dintre cele mai bune sezoane ale echipei, apoi a mai jucat la FC Brașov, în Kazahstan, la Khazar Lankaran, FCM Tg. Mureș, Academica Argeș și CS Balotești.

Pentru cei care doresc să se înscrie la școala de handbal a Ramonei Farcău, în zona Buftea, dar și la fotbal, o pot face direct pe pagina clubului, unde există un formular de înscriere, http://www.rfhsport.ro/acs-olympic/, sau chiar scriind pe pagina de facebook a proiectului Ramonei Farcău: https://www.facebook.com/RFHSport/.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net