Pugilistul Ronald Gavril, mai aproape de titlul mondial

Ultima actualizare:

    Ronald Gavril,  alături de Floyd  Mayweather
Ronald Gavril, alături de Floyd Mayweather

Românul Ronald Gavril, 28 de ani, continuă seria rezultatelor foarte bune în boxul profesionist. Sportivul originar din Bacău și-a adăugat în palmares o nouă victorie, a 13a, la categoria supermijlocie, după victoria la puncte în fața americanului Jessie Nicklow.

Steagurile românești au fluturat duminică noaptea la MGM Grand din Las Vegas. Boxerul Ronald Gavril, aflat în echipa supercampionului Floyd Mayweather, s-a impus în confruntarea cu americanul Nicklow și este cu un pas mai aproape de o luptă pentru titlul mondial la supermijlocie.

”Am întâlnit un luptător mult mai experimentat și foarte bun încasator, dar am avut grijă să-l țină la respect în fiecare rundă”, a declarat Ronald, în exclusivitate pentru Click!

Românul l-a învins la puncte pe american, ajungând astfel la 13 victorii și o singură înfrângere în circuitul profesionist. Imediat după succes, Gavril a fost felicitat de cel care l-a luat în echipa lui, multiplul campion Floyd Mayweather: ”Sper să fie o luptă pentru titlul mondial cât mai curând. După meci am vorbit cu Floyd, m-a felicitat și m-a încurajat că sunt pe drumul cel bun. Acum vreau doar să mă bucur de victorie.  O săptămână iau pauză, mă relaxez, apoi voi intra din nou în sală”.

Românul, după  o nouă victorie
Românul, după o nouă victorie
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net