Raluca Strămăturaru a devenit coreeancă pentru o zi - FOTO

Ultima actualizare:

    Raluca Stramaturaru, in haine traditionale coreeneFOTO: COSR
Raluca Stramaturaru, in haine traditionale coreeneFOTO: COSR

Raluca Strămăturaru, autoarea celui mai bun rezultat al sportivilor români la Jocurile Olimpice de iarnă în ultimii 24 de ani, are acum timp să se distreze la Pyeongchang.

Cum a terminat concursurile de sanie la care era înscrisă – pe lângă individual a concurat şi la ştafetă – Raluca Strămăturaru a acceptat provocarea de a se „echipa” cu un costum traditional Hanbok cu ocazia anului nou coreean, care se sărbătoreşte astăzi.

Potrivit cosr.ro, citat de news.ro, Strămăturaru a ales să îmbrace un costum în culori pastelate, în zona internaţională a satului olimpic de la Pyeongchang. „Pentru mine urmează o perioadă de vacanţă. Ştiu că nu va fi lungă. Sper ca măcar două săptămâni să fie. După aceea începem pregătirea pentru noul sezon şi o luăm practic de la capăt. Ştiu că rezultatul de aici ne obligă. Ne dorim foarte mult să avem rezultate bune în continuare şi, de ce nu, să le îmbunătăţim. Noi, sportivii, staff-ul tehnic, ştim ce avem de făcut. Ceilalţi de lângă noi au făcut deja lucruri foarte multe şi importante. Materialele pe care le avem au fost ok, lucru care s-a văzut şi ne-a ajutat foarte mult. La sanie materialul de concurs contează foarte mult, face practice diferenţa. Sunt convinsă că toţi vor face ceea ce trebuie pentru mine de acum încolo”, a declarat Raluca Strămăturaru.

Strămăturaru a concurat marţi la sanie simplu feminin, clasându-se pe locul 7, şi joi a participat şi în proba pe echipe, alături de Valentin Creţu, Cosmin Atodiresei şi Stefan Musei, cei patru ocupând locul 10. În cursa de joi, Strămăturaru a avut o coborâre foarte bună, obţinând al treilea timp dintre cele 15 sportive care au deschis ştafetele.


    Raluca Stramaturaru, la Jocurile OlimpiceFOTO: COSR
Raluca Stramaturaru, la Jocurile OlimpiceFOTO: COSR
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net