A ratat centura la puncte

Ultima actualizare:

    Boxerul Ronald Gavril a pierdut meciul pentru titlul mondial
Boxerul Ronald Gavril a pierdut meciul pentru titlul mondial

Boxerul român Ronald Gavril, 31 de ani, a fost învins la puncte, sâmbătă dimieaţă, 9 septembrie, la Las Vegas, de americanul David Benavidez, într-un meci pentru centura WBC la categoria supermijlocie.

Băcăuanul din echipa celebrului Floyd Mayweather a urcat în ring la Las Vegas pentru a-şi îndeplini visul: acela de a fi campion mondial. A avut un meci greu şi lung, de 12 runde, cu americanul David Benavidez, un sportiv de 20 de ani, cel mai în formă în acest moment la categoria supermijlocie. Ronald a boxat atent cele 12 runde, a lovit mai mult la corp şi şi-a păstrat energia până în runda finală când a reuşit să-l trimită pe american la podea. Arbitrul l-a numărat, dar Benavidez s-a ridicat. Meciul a mai continuat câteva secunde până la gongul final. Decizia le-a aparţinut arbitrilor, doi dintre ei l-au văzut învingător pe american, iar unul pe român: 116-111, 111-116, 117-111

.Benavidez a devenit cel mai tânăr campion mondial la box profesionist, la 20 de ani. David Benavidez avea înaintea acestui meci 18 victorii, dintre care 17 KO, şi nicio înfrângere, în timp ce Ronald Gavril avea tot 18 succese, din care 14 KO, dar şi un meci pierdut. ” Nu a fost să fie! Judecătorii au dat decizie partajată 2-1 pentru adversarul meu. Nu comentez acum decizia lor! Vă multţumesc tuturor pentru sprijin şi iîncurajări! Consider acest meci ca pe o treabă neterminată şi vă promit că voi reveni în ring şi mai puternic”, a spus Ronald, imediat după finalul meciului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net