Răzvan Florea a fost în biroul lui Obama!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, Răzvan Florea, a petrecut o vacanţă de vis în SUA, acolo unde a vizitat printre altele şi Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds din New York.

Retras anul trecut din activitate, cel mai valoros înotător român din istorie îmbină acum cu succes munca de antrenor la Palatul Copiilor din Constanţa, afacerile cu echipament sportiv Tyr şi vacanţele exotice cu amicii şi familia.

"Pe 18 decembrie, am organizat primul meu concurs de copii la Constanţa şi au fost 170 de copii, lucru care m-a bucurat enorm. M-am acomodat mult mai uşor decât credeam cu ideea retragerii, poate şi pentru că am rămas în bazin şi lângă aceeaşi oameni şi nu am trecut la o muncă de birou", spune Florea, care s-a întors zilele trecute în ţară după o vacanţă de 3 săptămâni la New York şi Miami.

Pasionaţi de fotografie, Răzvan şi soţia sa, Oana, nu au ratat ocazia de a se importaliza la Muzeul Figurilor de Ceară cu vedete precum Barack Obama, Angeliana Jolie sau Cassius Clay.

Florea are şi un alt motiv de bucurie, el urmând a deveni tată pentru a doua oară. "În zilele următoare ,Tudor va afla dacă va avea un frăţior sau o surioară", ne-a dezvăluit medaliatul cu bronz de la JO de la Atena, din 2004. La 30 de ani, Florea încearcă să se menţină în formă şi va participa în concursurile internaţionale pentru veterani sub culorile clubului din Reşiţa. "Am făcut o trupă pe cinste, am reuşit să o conving şi pe Camelia Potec să ni se alăture, deşi ea încă speră să prindă Olimpiada de la Londra.

După ce se va retrage şi Cami, mi-e teamă că nu vom mai conta la nivel înalt, de aceea ar trebui susţinută mai mult", avertizează Răzvan Florea.

A pescuit în Atlantic

Un mare împătimit al pescuitului şi al sporturilor acvatice, Florea a profitat din plin de cele câteva zile petrecute la Miami pentru a îşi satisface şi aceste hobby-uri. "Căpitanul" nataţiei româneşti s-a plimbat cu yachtul în jurul portului din Miami şi a capturat câteva exemplare de peşte oceanic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net