Record pentru România: 900.000 lei câștigați în doar 9 zile la Megajackpot

Ultima actualizare:

    Câţiva norocoşi au spart toate pronosticurile prin câştigurile lor legateFoto Click!
Câţiva norocoşi au spart toate pronosticurile prin câştigurile lor legateFoto Click!

Trei jucători la aparate slot machines au reușit un record în România. În doar 9 zile s-au câștigat trei premii Megajackpot, valoarea totală a acestora ajungând la aproape 900.000 lei, un record pentru o perioadă atât de scurtă.

Românii încearcă, de 6 ani, să-l îmblânzească pe King Kong, celebrul personaj din filme, adoptat de Megajackpot, cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, disponibil în agențiile Stanleybet. Apariția pe ecranul aparatului a celor cinci maimuțe este semn că norocul tocmai l-a găsit acasă pe client, așa cum s-a întâmplat și cu cei trei români.

Cu toate că bărbații sunt cei mai numeroși la aparatele slot machines, norocul nu ține cont de sex, culoare sau vârstă, iar cea care a deschis seria de câștiguri a fost o femeie.

Florentina a dat lovitura, pe data de 14 august, într-o agenție Stanleybet din București, atunci când a câștigat Megajackpot-ul în valoare de peste 460.000 lei.

Premiați de Ion "IRON" Oncescu

"N-am venit cu gândul nici la marele Jackpot, nici la aparate. Am venit pentru Polonia și pentru greci (n.r. pariuri pe loterii), iar până când mi-a pus fata biletele am zis să încerc și la aparate. Am încercat și am câștigat. Trebuie să crezi în șansa ta, dar să te mulțumești cu atât cât câștigi. Iar dacă ai noroc, într-o zi s-ar putea să iei acasă și marele premiu", a spus Florentina.

La nici o săptămână distanță, pe 20 august, a fost câștigat, la Vaslui, un nou premiu, de data aceasta în valoare de peste 220.000 lei. Petru, fericitul câștigător, a primit valiza cu bani direct de la ambasadorul Megajackpot, Ion „IRON” Oncescu.

„A fost o zi ca oricare alta, ieșisem din tură, de la muncă, și am zis să merg puțin la aparate. Chiar mă uitam la televizorul din agenție, unde apar premiile și mă gândeam cum ar fi să câștig și eu atâția bani. S-a și întâmplat, așa a fost să fie”, a spus vasluianul. Însă seria câștigurilor nu s-a oprit aici, iar după doar 3 zile, la aparatele Megajackpot s-a câștigat un al treilea premiu, în București, în valoare de peste 210.000 lei. Oameni cu aspirații diferite, cu planuri diferite, au reușit să câștige valiza cu bani care le va schimba viața. Florentina a spus că vrea să-și ajute copiii, Petru are de gând să se mute în propriul apartament, iar cel de-al treilea câștigător vrea să-și încerce din nou norocul în afaceri. Megajackpot a ajuns la 9 premii acordate în acest an, cu o valoare totală de peste 2,7 milioane lei.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe.

Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot este cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil în agenţiile Stanleybet.

Până în prezent, în cei 6 ani de prezență pe piața,  valoare totală a premiilor acordate de Megajackpot este de 20,7 milioane lei (4,6 milioane euro).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net