Recruți din Croația, Rusia, Grecia și Muntenegru pentru echipa de polo Steaua

Ultima actualizare:

    Grecul Marios Kapotsis a semnat cu echipa de polo SteauaFoto: Facebook / Steaua Polo
Grecul Marios Kapotsis a semnat cu echipa de polo SteauaFoto: Facebook / Steaua Polo

Echipa de polo Steaua București a realizat o campanie substanțială de transferuri, patru jucători nou-veniți provenind din țări cu o școală de tradiție în acest sport. Militarii vor participa în ediția 2018/2019 a Ligii Campionilor, având ca obiectiv pe plan intern realizarea eventului.

Iată-i pe poloiștii transferați de gruparea militară:

Jerko Marinic (Croația) - vine de la Jadran, una dintre cele mai bune echipe europene. El este medaliat cu bronz la Campionatul European de juniori din 2009, dar și campion mondial de juniori în 2010. De două ori la rând, pe vremea când evolua la Mornar, a fost declarat cel mai bun poloist al sezonului, la această echipă. 

Nikita Derevankin (Rusia) - internaționalul vine de la Dinamo Moscova, fiind proaspăt câștigător al Cupei Rusiei. 

Marios Kapotsis (Grecia) - de două ori campion în Vechea Eladă cu Olympiacos Pireu, cu aceeași echipă cucerind în două situații Cupa Greciei. Ultima echipă la care acesta a evoluat a fost Vougliameni, iar ca titular pe postul de extremă a jucat, cu Grecia, finala Jocurilor Mediteraneene în acest an.

Uros Cuckcovic (Muntenegru) - provine de la puternica echipă maghiară Eger. Campion și câștigător al Cupei Ungariei, Uros Cuckovic a fost prezent la primul meci al Stelei în Liga Campionilor, anul trecut, însă din postura de adversar. Uros Cuckovic a fost titular în naționala Muntenegrului, la ultima ediție olimpică, la Rio de Janeiro, când ex-iugoslavii au fost foarte aproape de o medalie, clasându-se pe locul al patrulea.

Din campionatul național, Steaua s-a întărit cu trei jucători de la Dinamo București, anume Andrei Prioteasca, Tudor Fulea și portarul Marius Țic. De la CSM Digi Oradea a sosit Szabo Istvan, și el un poloist deja consacrat.

Steaua va participa pentru al doilea an consecutiv în Liga Campionilor, obiectivele interne rămânând neschimbate: realizarea eventului (campionat și Cupa României).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net