Reginele - Cele mai sexy sportive românce! Tu ce crezi?

Ultima actualizare:
Galerie foto - Sportive sexy
Galerie foto - Sportive sexy

Iei foc numai când le vezi. Nici nu e nevoie să-şi mai etaleze calităţile sportive. Iar atunci când trec de la echipament la ţinute sexy, sau, şi mai mult, când renunţă de tot la haine, dau naştere la adevărate concursuri de imaginaţie. Sunt ele, cele mai sexy personaje feminine din sportul românesc. Aceasta ierarhia propusă de Click!. Tu ce crezi? Votează şi alcătuieşte-ţi propriul top!

1. Andreea Necula

Andreea poate fi descrisă cu uşurinţă drept bomba sexy a sportului cu motor românesc. Senzuala blondă este pilot de curse şi fotomodel.

Formele ei perfecte au sucit minţile bărbaţilor atunci când a acceptat să pozeze pentru Playboy.

Si pentru că vrea să se asigure că atuu-rile ei nu vor avea de suferit în urma vreunei curse, Andreea şi-a asigurat posteriorul pentru suma de 1000 de euro.

2. Vanda Hădărean

Frumoasa clujeancă şi-a început cariera de sportiv ca gimnastâ. A obţinut argintul olimpic la Barcelona, însă nu s-a mulţumit cu atât.

Acum, se poate mandri cu trei titluri consecutive de Miss World Fitness şi cu un pictorial incendiar în revista cu iepuraşi.

Vezi aici o GALERIE FOTO cu cele mai sexy sportive din România


    Galerie foto - Sportive sexy
Galerie foto - Sportive sexy

3. Ada Nechita

Considerată de jurnaliştii de la Campionatul Mondial de Handbal drept cea mai sexy sportivă a turneului, Ada este extrema dreaptă a României şi jucătoare la Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Simpatica blondă a declarat că deşi îi place să fie cochetă, să se aranjeze şi să se machieze, nu ar fi dispusă să cedeze handbalul pentru o carieră în modeling.

Privirea ei pătrunzătoare şi buzele senzuale nu au putut fi ignorate nici de atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, actualul ei iubit.

4. Alexandra Cătălina Filip

simeon stalpnicul png

Alexandra este dansatoare profesionistă şi campioana naţională la mai multe secţiuni de dans sportiv.

Bruneta a câştigat anul acesta titlul de Miss Universe România însă a renunţat la coroană pentru a-şi continua cariera sportivă. Înaltă, suplă şi cu trăsături diafane, Alexandra poate fi considerată o adevărată "comoară a României".

5. Sorana Cârstea

simeon stalpnicul png

Pe lângă faptul că este extreme de frumoasă, Sorana a stabilit şi cea mai mare performanţă a tenisului feminin românesc în ultimul deceniu: sfert de finală la Roland Garros.

Frumuseţea ei a devenit subiect de scandal în presă când oficialii de la Wimbledon i-au permis româncei să joace pe terenul central tocmai din cauza aspectului fizic, in detrimentul Serenei Williams, al cărei meci a fost mutat pe un teren secundar.

Nici cei de la revista Maxim nu au fost imuni la farmecul sportivei şi au clasat-o pe locul 8 în topul celor mai frumoase tenismene din lume.

6. Corina Ungureanu

simeon stalpnicul png

A şocat lumea gimnasticii româneşti cu prima sa apariţie în Playboy, în anul 2000, iar apoi a fost protagonista unui altei apariţii provocatoare, alături de Claudia Presecan şi Lavinia Miloşovici pe un DVD distribuit în Japonia, în care cele trei gimnaste apăreau dezbrăcate.

A doua apariţie din Playboy, cea din 2008, nu a mai mirat pe nimeni, însă i-a mărit şi mai mult capitalul de popularitate printre fanii de genul masculin.

7. Alexandra Uiuiu

simeon stalpnicul png

Sibianca este prima jucătoare din România care a câştigat pentru a doua oară titlul de Miss Baschet. Cosiţele blonde şi trupul mladios au atras privirile a numeroşi bărbaţi.

Cu toate acestea, jucătoarea celor de la MCM Târgoviste nu îşi doreşte să devină cunoscută pentru calităţile fizice, ci speră să devină un adevărat star în teren.

8. Ancuţa Bobocel

simeon stalpnicul png

Ancuţa este una dintre sportivele cele mai promiţătoare ale României la acest moment.

Campioană europeană de tineret în 2009 şi dublă vicecampioană mondială de junioare, blonda ispititoare se consideră o persoană neconformistă şi excentrică din punct de vedere vestimentar.

Atleta şi-a postat pe internet poze în ţinute sexy, animal-print, care sugerează latura sa sălbatică, provocatoare.

9. Daiana Mureşan

simeon stalpnicul png

Voleibalista a evoluat până de curând la echipa CSU Metal Galati, alături de care a devenit campioana României.

Motzy, aşa cum este poreclită de către colegele de la naţională, are 1,91m înălţime şi este considerată cea mai sexy voleibalistă din ţară.

Daiana declară ca ar accepta să pozeze pentru paginile revistelor de modă, însă nu şi pentru cele destinate exclusv bărbaţilor.

10. Camelia Potec

simeon stalpnicul png

Campioana olimpică a fost şi va mai rămâne în topul fanteziilor masculine.

Inotătoarea spune că nu ar renunţa la sport pentru nimic în lume, insă a fost ispitită de câteva ori şi de lumea modei. Camelia a defilat pe podium într-o prezentare a Zinei Dumitrescu, unde a dezvăluit o altă latură a personalităţii sale - cea sexy.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net