Reîncepe nebunia 3x3! Primul turneu Sport Arena Streetball va avea loc la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Meciurile vor avea loc la mall
Meciurile vor avea loc la mall

A doua ediție a Nike 3x3 Challenge va reprezenta și în 2018 debutul oficial al sezonului pentru baschetul 3x3 din România, fiind primul turneu al circuitului național Sport Arena Streetball Tour. Evenimentul va avea loc între 11 și 13 mai, în ParkLake Shopping Center.

Anul 2018 va reprezenta primul sezon complet de când baschetul 3x3 a fost inclus în programul Jocurilor Olimpice, acolo unde va fi prezent în premieră la ediția 2020.După succesul ediției inaugurale, Nike 3x3 Challenge revine în ParkLake Shopping Center, acolo unde jucătorii dar și spectatorii vor avea parte de o experiență antrenantă pe terenurile de baschet.Înscrierile pentru toate categoriile (Sub 10, Sub 12, Sub 14, Sub 18, Open și Plus 35) se vor face pe site-ul oficial 3la3.ro în perioada 7-9 mai sau în limita a 60 de echipe înscrise.Kit-ul de participare, în valoare de 100 de lei, conține maioul oficial al turneului, model Nike reversibil, un voucher de reducere la produsele de baschet din magazinul Nike ParkLake, precum și alte produse sau vouchere oferite de partenerii competiției.Toți participanții trebuie să dețină un cont activ pe play.fiba3x3.com și vor puncta în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings, jucătorii români contribuind totodată și la punctajul României în clasamentul FIBA 3x3 pe națiuni, care permite accederea țării noastre în competițiile internaționale de top.Premiile totale sunt în valoare de peste 25.000 de lei iar câștigătoarea competiției la categoria Open Masculin va încasa un CEC în valoare de 4500 de lei.


    Meciurile de baschet 3x3 atrag numerosi tineri
Meciurile de baschet 3x3 atrag numerosi tineri

Andrew Wilding, fost deținător al unui record Guiness pentru freestyle cu mingea de baschet și star al canalului Nickelodeon în Marea Britanie va fi prezent în ParkLake Shopping Center pentru a-i uimi pe cei prezenți cu trucurile sale. Alături de el vor fi prezenți Joel “The Royal Guard” Henry, unul dintre cei mai buni dunkeri din Europa, precum și un alt freestyler, Tarryn “The Teacher” Algar.

Pauzele dintre meciuri vor fi animate de către trupa de majorete Dracula’s Girls, din Târgoviște, ale cărei componente au cucerit în ultimii ani mai multe medalii la Campionatele Europene dedicate acestei discipline.

Concursurile cu premii pentru spectatori precum și alte momente de entertainment cu participarea unor invitați speciali vor completa programul celor trei zile de competiție.


    Majoretele vor face atmosfera la competitie
Majoretele vor face atmosfera la competitie
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net