Robert Stănescu, căsătorie pe plaje exotice

Ultima actualizare:
Cătălinei Ponor
Cătălinei Ponor

După o frumoasă şi furtunoasă poveste de dragoste cu fosta gimnastă Cătălina Ponor, Robert Stănescu a ales să-şi unească destinele cu o altă fostă colegă din sport, Ruxandra Mihail.

Citeşte şi

Ele sunt reginele gimnasticii

Cătălina Ponor: «În America n-am timp de bărbaţi!»

Izbaşa, obligată să refuze 4.000 de euro de la «Dansez pentru tine»

Cei doi au spus "da" într-un decor exotic, la Belle River Beach, în Canada.

"Ne cunoaştem de mai bine de doi ani. Ne-am întâlnit la Ploieşti, la Naţionalele României de gimnastică, ea venind să vadă concursul. Am făcut doar cununia civilă vara trecută şi urmează să facem cununia religioasă anul viitor. I-am ales ca naşi pe domnul Dan Grecu şi pe soţia dumnealui, Elena", spune Robert.

Însă, până atunci, gimnastul nostru mai are de trecut câteva hopuri pe partea profesională. Fiind accidentat, Robert a ratat şi Europenele de anul acesta, dar speră că până la Mondialele de la Rotterdam (18-24 octombrie) să fie apt.

"Problema de la spate am rezolvat-o în mare parte, fără operaţie, însă accidentarea de la umăr de anul trecut de la Mondiale, o resimt şi în prezent", mai spune gimnastul, care se află în această perioadă în Canada, acolo unde soţia sa, Ruxandra, lucrează la un club ca antrenoare de gimnastică.

"Aici urmez mai multe tratamente de refacere pentru problemele de la spate şi cele de la umăr. E greu să stai departe de competiţii şi să le priveşti numai la televizor, dar am încrederea şi ambiţia că, în curând, să fiu înapoi pe podiumul de concurs", a mai spus Robert.

Ponor îşi caută iubirea

Retrasă din activitate la sfârşitul anului 2007, Cătălina Ponor şi-a testat timp de aproape doi ani abilităţile de antrenoare peste Ocean. Ea a lucrat la două cluburi de copii din Canada, rspectiv SUA.


    Cătălinei Ponor
Cătălinei Ponor

Având un program încărcat, campioana de la Atena nu a reuşit să-şi găsească încă pe cineva stabil pe partea sentimentală. „Sunt tânără, am timp", spune Cătălina, care este acum şi în căutarea ofertelor profesionale.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net