Roman, antrenorul de canotaj al anului

Ultima actualizare:

"Aşa cum am început anul, cu o strângere de inimă, vizavi de tinereţea lotului, având în vedere condiţiile în care ne-am desfăşurat activitatea, a fost un an bun. Acest salt calitativ de la podium la aur este destul de mare şi necesită o anumită experienţă, a cărei lipsă s-a văzut şi în finalele de anul acesta la CM. Le-a lipsit ceva ca să ia aurul, acel ceva trebuie să-l dobândească prin muncă multă, consecvenţă şi încredere", a declarat Mircea Roman.

Lotul feminin de canotaj a pornit la început de an cu 14 fete, dintre care doar 5 erau senioare, dar rezultatele din acest an au fost bune: 2 medalii de argint la Mondiale, 2 de aur şi 1 de bronz la Europene.

"Se apropie sfârşitul anului, iar canotoarele, canotorii au avut rezultate foarte bune, şi trebuie să-i sărbătorim cum se cuvine. Nouă ca federaţie ne rămâne sarcina grea de dus, de a avea grijă de sportivi, pentru ca ei să ne reprezinte cu cinste la CM şi JO. Niciodată ca sportiv nu primeşti un premiu pe măsura rezultatelor, pentru că nu le poţi compara. Dar dacă ne aducem un pic aminte de sportivii care ne-au adus medalii la marile competiţii, pentru ei înseamnă foarte mult", a opinat Elisabeta Lipă, preşedintele FR de Canotaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net