România - Cehia, 30-28. Batem miercuri Danemarca şi suntem în semifinale!

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu e vedeta celor de la CSM Bucureştifoto:afp
Cristina Neagu e vedeta celor de la CSM Bucureştifoto:afp

Echipa naţională de handbal feminin juca azi, ora 17.15, în direct la TVR 2, TVR HD şi live text pe click.ro, contra Cehiei. După o pauză de şase ani, fetele noastre pot ajunge în semifinalele competiţiei, având după jocul de azi, meciul cu Danemarca.

Minutul 60. Cehoaicele se sinucid din disperarea de a recupera repede. Două jucătoare snut eliminate pentru două minute şi nu rezistă în patru. Pintea înscrie, ne ducem la 30-28 şi aşa se încheie meciul. În ciuda acestei victorii, trebuie să învingem mâine Danemarca pentru a ne califica în semifinale.

Minutul 59. Cu 80 de secunde înainte de final, Ambros cere tim-out pentru a stabili cum să jucăm finalul de meci. Înţelegem un singur cuvânt, Cristina, şi e clar. Trebuie să mai marcăm o dată.

Minutul 57. Cristina Neagu îsncrie din orice poziţie şi are deja 10 goluri marcate. Nu mai putem pierde acest meci.

Minutul 52. Antrenorul Cehiei cere time-out pentru că timpul se scurge şi suntem la trei goluri în faţă. Am jucat mai bine în inferioritate numerică, decât în efectiv complet.

Minutul 49. Când ne revenisem puţin suntem din nou în inferioritate după eliminarea lui Pintea. Dedu ne scoate însă din nou şi rămânem în avantaj. Meci foarte greu cu cehaicele.

Minutul 46. 22-21 pentru România. Cehoaicele ratează câteva aruncări, iar nouă ne intra două trasoare ale lui Zamfirescu şi Geiger.

Minutul 42. Cehia ne egalează până la urmă după multe atacuri ratate şi goluri luate uşor. Orice se poate întâmpla în acest meci.

Minutul 40. 20-18. Noroc cu Cristina Neagu, care a ajuns la a noua reuşită, şi care ne ţine înainte.

Minutul 35. Cu om în plus două minute n-am reuşit din nou să fructificăm. Am marcat, dar am şi încasat. Neagu a ajuns însă la 7 goluri în 35 de minute.

Minutul 31. A început a doua repriză. Selecţionerul României a făcut câteva schimbări, printre care Dedu în locul Paulei Ungureanu. Primele atacuri româenşti sunt ratatem, iar Cehia se apropie la două goluri. 17-15.

Minutul 30. Pauză. Conducem cu trei goluri diferenţă şi pare că nimic nu ne poate opri. Rămâne de văzut dacă Ambros va folosi până la final cea mai bună garnitură din moment ce meciul decisiv e mâine, cu danemarca.

Minutul 28. E un moment al ratărilor de ambele părţi, fără goluri. Ambros cere time-out pentru a calma spirirtele pe acest final de repriză,

Minutul 27. E un moment bun să ne desprindem decisiv. Avem om în plus pentru două minute. Neagu ratează însă 7 metri.

Minutul 25. Acelaşi scenariu, cu acelaşi efect. Înscriem nişte goluri extraordinare. Neagu are deja şase goluri înscrise, dar nu conducem decât cu trei goluri.

Minutul 20. Antrenorul Cehiei cere time-out la 13-10 pentru noi.

Minutul 15. Jucăm entuziasmant, dar fetele nu se repliază destul de repede pe faza defensivă şi Cehia rămâne la doar două goluri, deşi am fi putut rupe meciul. E 11-9.

Minutul 13. Cristina Neagu înscrie pentru 9-7, dar se loveşte la mână şi intră medicul. Din păcate, conform regulamentului, trebuie să rămână pe bancă trei atacuri.

Minutul 10. Jucăm bine în continuare, dar cehoaicele stau aproape, la uns ingur gol, 8-7. am încasat câteva goluri uşoare, dar e bine că am marcat aproape de fiecare dată. Neagu a ratat prima minge pentru România în minutul 10.

Minutul 5. România începe extraordinar meciul şi conduce cu 5-2. Ne apărăm bine şi nu ratăm la niciun atac. Neagu e din nou pe val.

"Cu Rusia au fost în meci, de asemenea au bătut Ungaria şi i-au pus multe probleme Danemarcei. Trebuie să fim concentraţi două sute la sută contra lor", a spus selecţionerul nostru, Ambros Martin.

"Cehia este o echipă care a surprins până acum la acest European. Este o echipă care se bate foarte mult şi sunt convinsă că vom avea foarte mult de lucru cu ele", a anunţat şi Aneta Udriştioiu, completată de Gabriella Szucs: "Suntem foarte aproape de visul nostru".

Iată clasamentul în Grupa Principală II: 1. Norvegia 6 p, 2. România 4 p, 3. Danemarca 4 p, 4. Rusia 2 p, 5. Cehia 2 p, 6. Ungaria 0 p.

Partida România - Cehia poate fi urmărită în format live text pe click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net