Ronnie O'Sullivan, atacat: "Snookerul e mai mult decât el"

Ultima actualizare:

    Ronnie O'Sullivan e considerat cel mai talentat jucător de snooker din istorie
Ronnie O'Sullivan e considerat cel mai talentat jucător de snooker din istorie

După meciurile demonstrative pe care le-a susţinut în România, în compania lui Stuart Bingham, Ronnie O'Sullivan s-a întors în Anglia, dar şi-a atras criticile unui coleg din circuitul mondial.

Ronnie va lua parte la UK Championship, dar nu ca jucător, ci ca şi comentator TV. Întoarcerea la Ronnie în snookerul profesionit se va produce abia în luna ianuarie, odată cu Mastersul londonez. Shaun Murphy a declarat pentru BBC Sport: "E puţin ciudat că Ronnie, care e campionul Marii Britanii, nu vrea să-şi apere titlul. E păcat pentru spectatorii care şi-au luat bilete în avans. Ronnie e un geniu absolut la masă, dar să încerci să-i prezici deciziile e imposibil. Ca orice geniu, merge pe o linie subţire. E greu să înţelegem deciziile lui. Ar putea să revină la anul în circuit, să joace doar cu mâna stângă şi să bată pe toată lumea. Totuşi, să spui că absenţa lui Ronnie va avea un mare impact asupra turneului e insultător pentru ceilalţi jucători. Un om nu înseamnă un sport. Snookerul e mai mult decât Ronnie O'Sullivan", a spus Murphy pentru BBC Sport.

Shaun Murphy e unul dintre cei zece jucători de snooker care au câştigat cele trei mari competiţii ale acestui sport: Campionatul Mondial, Campionatul Mariii Britanii şi Masters.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net