Rugbiştii români, primiţi acasă ca nişte eroi după Cupa Mondială

Ultima actualizare:

    Deşi "Stejarii" n-au câştigat niciun meci, spiritul lor de luptă le-a mers la suflet suporterilor din ţarăSursa FOTO: www.frr.ro
Deşi "Stejarii" n-au câştigat niciun meci, spiritul lor de luptă le-a mers la suflet suporterilor din ţarăSursa FOTO: www.frr.ro

Naţionala de rugby a României n-a făcut vreo performanţă extraordinară la Campionatul Mondial din Anglia, dar faptul că nu s-a făcut de râs în faţa granzilor Irlanda şi Franţa şi că au câştigat cu Canada după o revenire spectaculoasă, i-a impresionat pe fani.

Astfel, Macovei şi compania au fost aşteptaţi azi cu flori pe Aeroportul Otopeni, la revenirea în ţară după acest turneu. Jucătorii lui Howells nu se aşteptau la aşa ceva şi au fost impresionaţi până la lacrimi de gestul celor câteva sute de persoane care au umplu terminalul "Sosiri" de pe Henri Coandă.

simeon stalpnicul png

România a jucat patru meciuri la Campionatul Mondial şi a încheiat grupa sa pe locul patru. A pierdut cu Franţa, 11-38, cu Irlanda, 10-44 şi cu Italia, 22-32 şi a câştigat cu Canada, 17-15. Rezultatele au fost până la urmă previzibile, dar "Stejarii" au reuşit doborârea unui record mondial, reuşind pentru prima dată în istorie să câştige după ce au fost conduşi cu 15 puncte diferenţă. Următorul Campionat Mondial de Rugby va avea loc în Japonia, în anul 2019, şi România nu are asigurată prezenţa la acest turneu final. Ar fi avut-o dacă prindea locul trei în grupă, dar cum n-a reuşit trebuie să treacă prin focurile unor calificări cu echipe de nivelul ei, din eşalonul secund.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net