Fost component al echipei de rugby Dinamo București, Antonio Melinte a murit astăzi la numai 22 de ani... Potrivit unor surse, acesta s-a luptat cu o răceală foarte puternică în ultimele zile, ar fi suferit un infarct, iar medicii n-au mai reușit să-l readucă la viață.


Vestea i-a șocat pe prietenii săi, care au postat mesaje de condoleante pe rețelele de socializare. ”Dumnezeu să te ierte, Meli!”, a scris antrenorul dinamovist Ștefan Demici. De asemenea, au transmis mesaje CS Dinamo și FR de Rugby. 

Federația Română de Rugby își exprimă regretul față de dispariția fulgeratoare a lui Antonio Melinte, la doar 22 de ani. Jucătorul care a evoluat pe postul de pilier la CS Dinamo până în 2018 și a fost component al naționalei de U20 a României s-a stins din viață ieri, în urma unui stop cardio-respirator.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

”Drum lin prieten drag! Amintirea ta vreau să o păstrez ca atunci când ne-am văzut pentru prima oară și niciunul din noi nu știa ca vei pleca așa devreme! Îmi vei lipsi! Odihnește-te în pace!”, a scris o prietenă. ”12 ani ai făcut parte din viața mea! Încă nu îmi vine să cred că Doamne Doamne a putut să te ia de lângă noi atât de devreme! Suflet bun nu te vom uita niciodată! Te voi iubi mereu”, a fost un alt mesaj. ”Dumnezeu să te ierte, Melly! Condoleanțe familiei!”... ”Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase și toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună! Am rămas doar cu amintirile... Odihnește-te în pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!", este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.
Născut la 12 octombrie 1997, în București, Antonio Melinte a jucat rugby la Dinamo, pe postul de pilier, părăsind echipa bucureșteană în martie 2018. În 2017, el a făcut parte și din lotul național de tineret U20, fiind selecționat pe postul de taloner. 

 
 
Loading...