S-a complicat viaţa pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Apărarea campioanei României a fost străpunsă de multe ori de adversare
Apărarea campioanei României a fost străpunsă de multe ori de adversare

Nimic n-a mers aşa cum trebuie pentru CSM Bucureşti în prima etapă a grupelor principale din Liga Campionilor.

Sâmbătă (9 ianuarie), la Skopje, handbalistele noastre au pierdut două puncte care ar putea conta decisiv în cursa pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Împotriva unei contracandidate la locurile 1-4, CSM-ul a acuzat din plin lipsa interului dreapta Line Jorgensen (accidentată) şi a cedat la limită o partidă care putea fi câştigată. De altfel, fetele antrenate de danezul Kim Rasmussen s-au ţinut mereu aproape de adversarele de la Vardar, acestea din urmă reuşind să încline balanţa în favoarea lor abia pe final de meci.

Eşecul din Macedonia le-a trimis pe handabalistele de la CSM Bucureşti de pe locul al doilea până pe patru în clasamentul seriei. Oana Manea, Aurelia Brădeanu şi compania au fost depăşite atât de Vardar Skopje cât şi de echipa maghiară Györ. Unguroaicele au reuşit în mod surprinzător să treacă de liderul grupei şi deţinătoarea la zi a Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica, scor 22-20. La muntenegrence, Cristina Neagu a prins o zi proastă, cu doar patru goluri înscrise. Revenind la CSM, bucureştencele se pregătesc acum pentru confruntarea de vineri de pe teren propriu cu danezele de la Midtjylland, partidă în care campioana României nu-şi mai permite paşi greşiţi.

Baia Mare a luat primele puncte

A doua reprezentantă a României în grupele principale ale Ligii Campionilor, HCM Baia Mare, şi-a trecut în cont duminică seară primele două puncte din această fază a competiţiei. Băimărencele s-au impus acasă, 31-28 contra franţuzoaicelor de la Fleury Loiret şi au urcat un loc în clasament, de pe şase pe cinci. Sâmbătă, HCM va juca în Germania, cu Thüringer, echipă la care evoluează Eliza Buceschi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net