Saeid Heidarirad, înger păzitor pentru Dinamo

Ultima actualizare:

    Saeid Heidarirad apără o aruncare a suedezilorFoto: Marian Burlacu
Saeid Heidarirad apără o aruncare a suedezilorFoto: Marian Burlacu

Prin paradele sale, Saeid Heidarirad ”a închis” poarta lui Dinamo în Liga Campionilor la handbal. Elogiat și de faimosul antrenor Ljubomir Vranjes, iranianul a contribuit substanțial la victoria echipei noastre (28-25) cu formaţia suedeză IFK Kristianstad.

Aflată la a patra participare la rând în grupele principalei competiții intercluburi a handbalului European, Dinamo a avut o evoluție remarcabilă în fața unei grupări care a câștigat în opt rânduri titlul de campioană a Suediei, ultima oară anul trecut. Iar dacă în atac s-au remarcat Asoltanei (6 goluri), Alouini (5), Gavriloaia (4),  Bannour (4) și Nantes (4), în plan defensiv s-a evidențiat în special portarul Heidarirad, care a avut 11 intervenții salvatoare pentru echipa pregătită de Constantin Ștefan și Sebastian Bota. Se poate spune că jucătorul care va împlini 29 de ani duminică a stopat iureșul scandinav de după pauză, când Dinamo a simțit amenințarea adversarilor, care s-au apropiat la un singur gol (13-11). Desprinderea decisivă s-a produs la 15-14, când s-a izbutit o serie de cinci goluri la rând (20-14). Grație acestei victorii și a egalului din Elveția (28-28 cu Kadetten Schaffhausen), Dinamo a preluat șefia Grupei D cu 3 puncte. Campioana României poate fi detronată duminică, fie de GOG, fie de Medvedi, care se înfruntă în meci direct. În următorea partidă, în 25 septembrie, Dinamo va primi vizita formației daneze GOG.

Liga Campionilor 2019/2020

Grupa DMeciuri disputateKristianstad - GOG 24-33Schauffhausen - Dinamo 28-28Medvedi - Plock 25-23Dinamo - Kristianstad 28-25

Clasament la zi1. Dinamo 3 puncte (2 meciuri)2. GOG 2 puncte (1 meci)3. Medvedi 2 puncte (1 meci)4. Schauffhausen 1 punct (1 meci)5. Plock 0 puncte (1 meci)6. Kristianstad 0 puncte (2 meciuri)

Meciurile următoare21 septembriePlock - Schauffhausen22 septembrieGOG – Medvedi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net