«Samuraiul» Ghiţă se bate pentru 400.000 $

Ultima actualizare:

    Daniel Ghiţă
Daniel Ghiţă

Daniel Ghiţă îţi poate îndeplini luni visul de a triumfa într-un mare turneu din circuitul profesionist. Dacă va ieşi campion în Japonia, cel supranumit „Samuraiul Sălbatic” îşi va umple conturile cu un premiu fabulos.

Ultima zi din 2012 poate aduce un succes de prestigiu pentru sportul românesc.

În Ţara Soarelui Răsare, la Saitama, românul Daniel Ghiţă se va bate cu cei mai tari luptători de kickboxing ai momentului. Este vorba de un turneu exclusivist organizat de promotorul Glory, cu 16 nume mari care au făcut carieră în competiţiile de K-1. Luptătorul român e cotat cu a doua şansă la câştigarea galei de astăzi din Japonia, după olandezul Semmy Schilt.

Aşa arată  afişul care promovează gala de astăzi, de la Saitama

simeon stalpnicul png

Pentru a triumfa, Ghiţă are nevoie de doar patru victorii, începând cu faza optimilor de finală. Primul adversar este brazilianul Jhonata Diniz, admis în ultima clipă în competiţie, ca urmare a accidentării conaţionalului Fabiano „Cyclone" Aoki. În sferturi, „Samuraiul Sălbatic" Ghiţă poate da peste olandezul Peter Aerts, în timp ce în semifinale îl aşteaptă, cel mai probabil, o luptă cu celebrul Remy Bonjaski.

Dacă va ajunge în marea finală, colosul român de 114 kilograme se va bate cu marele premiu de 400.000 de dolari pe masă. Gala de la Saitama va începe de la ora 13.00, fiind transmisă live pe site-ul voyo.ro şi înregistrat pe Sport.ro de la ora 19.00.

Se retrage dacă ia titlul

Daniel Ghiţă a anunţat cu fiecare ocazie că principalul său obiectiv este câştigarea unui astfel de turneu, la care sunt prezenţi cei mai buni luptători din lume. „Dacă reuşesc, mă retrag", a adăugat sportivul român de 31 de ani.

Paradoxal, Ghiţă are o vârstă care îi permite să mai concureze mult timp la nivel înalt, ţinând cont de faptul că Semmy Schilt, actualul număr unu mondial, are 39 de ani. Daniel vrea însă să se dedice mai mult vieţii de familie.

Deocamdată nu este căsătorit, dar este logodit cu Gabriela, cei doi având împreună şi un băieţel, născut în 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net