Șanse mici de Final Four pentru CSM București

Ultima actualizare:

    Cu 10 goluri marcate, Jovanka Radicevic și-a făcut datoria și asearăFoto: sportpictures.eu
Cu 10 goluri marcate, Jovanka Radicevic și-a făcut datoria și asearăFoto: sportpictures.eu

Învinsă (26-31) de Metz (Franța), aseară, echipa feminină de handbal CSM București riscă să rateze pătrunderea în ”careul de ași” al Ligii Campionilor

Lipsită de Neagu, Kurtovic și Cvijic, echipa feminină de handbal CSM București a suferit un eșec usturător în Sala Dinamo. Câștigătoare a Grupei Principale 1, Metz Handball a dominat cu autoritate disputa cu reprezentanta României. Franțuzoaicele au avut un start perfect de meci, conducând cu 5-0. Antrenorul Dragan Djukic a cerut timp de odihnă, iar intervenția sa a avut efect imediat pe tabela de marcaj. ”Tigroaicele” au revenit și au egalat după ce au fost conduse cu 6-1! În continuare, s-a mers cam după același scenariu: Metz reușea să se distanțeze la 4-5 goluri, iar CSMB se apropia amenințător. Cu un lot din care fac parte deținătoare ale titlului mondial, formația din Hexagon a izbutit să termine în avantaj și la pauză (14-11), dar și la final (31-26).  Golurile bucureștencelor au fost marcate de Radicevic (10), Lekic (9), Lazovic (3), Curea (1), Omoregie (1), Manea (1) și Mehmedovic (1), iar principala realizatoare a lui Metz a fost Smits (6). Celelalte partide din manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor se dispută mâine după următorul program: Odense HC - Gyor ETO, FTC Budapesta – Rostov pe Don şi Buducnost – Vipers.

Vizează revanșa în Franța

Șansele de calificare s-au redus substanțial după acest eșec sever. E adevărat, CSMB a izbutit în 2016 și 2017 să câștige și în deplasările cu Rostov pe Don, respectiv cu FTC Budapesta, însă atunci se impusese și acasă. În ciuda acestei înfrângeri, Oana Manea și Paula Ungureanu, două dintre cele mai experimentate handbaliste ale formației noastre, au declarat după meci, pentru Digi Sport, că nu s-a decis încă formația calificată în Final Four. ”Vom merge în Franța să câștigăm”, au promis ele.  

Rezultatul a fost influențat și de unele decizii ciudate ale cuplului austriac de arbitri Ana Vranes și Marlis Wenninger. Meciul retur este programat la Metz, în 13 aprilie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net