Averea de peste 600 de milioane de euro deţinută de Schumi este pe mâini bune chiar şi în cazul nefericit în care neamţul nu va supravieţui accidentului suferit pe pârtia din staţiunea Meribel.


Schumacher e de nouă zile în comă indusă la spitalul din Grenoble unde a fost operat de două ori pe creier.

În toată această perioadă, apropiaţii fostului pilot de Formula 1 s-au gândit la orice, inclusiv la un deznodământ tragic. De altfel, doctorii au fost primii care au admis faptul că viaţa lui Schumacher atârnă de un fir de aţă. Cu adrenalina în sânge, germanul a prevăzut faptul că ceva rău i se va întâmpla, mai devreme sau mai târziu. „Da, mi-am făcut un testament pentru că sunt un om de familie, responsabil. Nu din cauza Formulei 1, ci din cauza lucrurilor care pot apărea în viaţa de zi cu zi", a mărturisit Schumacher în 2010 într-un interviu acordat revistei „Bunte".

„M-am gândit la toţi cei care sunt importanţi pentru mine", a completat Schumi, refuzând să intre în detaliile financiare. În mod cert, cea mai parte a averii, estimate la aproximativ 600 de milioane de euro, a fost direcţionată către soţia Corinna şi către cei doi copii, Gina-Maria (16 ani) şi Mick (14 ani).

Ce are de împărţit Schumacher

Reşedinţa personală din Gland (Elveţia), amplasată pe o plajă privată lângă lacul Geneva, pe o suprafaţă de 6.200 de metri pătraţi.

O colecţie impresionantă de maşini de lux (trei modele de Ferrari, un Bugatti, un Mercedes, un Maserati şi un Abarth 500).

O fermă de cai, cea mai mare din Elveţia, în localitatea Givrins.

O insulă în mega-proiectul imobiliar „The World" din Emiratele Arabe Unite, estimată la şapte milioane de dolari.

Un avion personal, Dassault Falcon, în valoare de peste 20 de milioane de dolari


Loading...
Citeste tot despre: