Schumacher, în centrul atenţiei în Bahrain

Ultima actualizare:

Nu mai puţin de patru campioni mondiali se vor afla la startul competiţiei, dintre care ultimii doi în aceeaşi echipă, Lewis Hamilton şi Jenson Button la McLaren.

Fernando Alonso, dublu campion mondial cu Renault este în cockpitul Ferrari însă cu siguranţă omul asupra căruia se vor îndrepta toate privirile este Michael Schumacher.

Septuplul campion mondial e din nou pe pistă într-o neaşteptată revenire alături de Mercedes GP şi este considerat al patrulea favorit la titlu după Alonso, Hamilton şi Sebastian Vettel de la Red Bull.

Astăzi, în Bahrain, la finalul Marelui Premiu care deschide sezonul 2010, va fi cu siguranţă un duel spumos, dar din sticlele pregătite de organizatori va ţâşni... waard.

Este o băutură locală tradiţională, produsă din sirop de trandafiri şi rodii, care va face ca gustul succesului să fie totuşi dulce.

Deşi în Bahrain nu sunt interzise băuturile alcoolice, precum la vecinele Quatar sau Arabia Saudită, totuşi autorităţile locale consideră că o bătaie cu şampanie nu ar fi pe placul adepţilor religiei islamice, care vor popula tribunele.

Nici frumoasele fete de la boxe sau de pe grila de start nu-şi vor face apariţia în veştmintele lor sumare. Costumaţia va acoperi toate formele apetisante, în ciuda temperaturilor care vor depăşi 30 de grade la ora cursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net