Schumacher e în stare critică. Nu mai poate fi scos din comă, iar medicii au stopat procedura

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher (Foto: Reuters)
Michael Schumacher (Foto: Reuters)

„Schumi" e în comă indusă de la data de 29 decembrie, atunci când a suferit un grav accident la schi, iar de la începutul lunii medicii au încercat să-l scoată din starea actuală.

După aproape două luni de când se zbate între viaţă şi moarte, veştiile privindu-l pe fostul star al curselor de F1 nu sunt încurajatoare.

Presa germană anunţă că specialiştii spitalului din Grenoble, acolo unde Schumacher e internat, au stopat tentativa de "trezire" pentru că s-au ivit complicaţii, fără a se specifica exact tipul problemelor. Însă, recent, doctorii au descoperit că neamţul are şi pneumonie şi au fost nevoiţi să-i schimbe medicamentaţia, iar decizia de acum pare a fi în strânsă legătură cu afecţiunea ivită la nivelul plămânilor.

"Situaţia lui Michael Schumacher e de durată şi spre regretul nostru apar tot felul de interpretări", a declarat purtătorul de cuvânt, Sabine Kehm, care însă nu a făcut niciun comentariu asupra informaţiilor că "Schumi" nu poate fi scos din comă. Cert e că persoanele dragi îi sunt alături permanent, soţia Corinna fiind cea care zilnic, la marginea patului, îi povesteşte întâmplări legate de familie.

Massa l-a vizitat la spital

Felipe Massa, fostul coleg al lui Schumi, l-a vizitat zilele trecute pe campionul F1 şi susţinea că acesta ar fi mişcat gura. „I-am povestit despre echipă şi noua maşină. Eu sunt de obicei optimist, el e puternic şi sper să se bucure din nou de viaţă. Când am stat de vorbă... dormea. Pare să fie normal şi a avut câteva reacţii cu gura”, a anunţat pilotul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net