Germanul Michael Schumacher (Mercedes) a declarat că debutul dezamăgitor de sezon în Campionatul Mondial de Formula 1 îl motivează şi mai mult, însă a precizat că nimeni nu trebuie să se aştepte la o victorie a sa în Marele Premiu al Spaniei, de săptămâna viitoare.


După patru etape din acest sezon, Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de F1, ocupă locul 10 în clasamentul piloţilor, la 50 de puncte distanţă de britanicul Jenson Button (McLaren) şi 40 de puncte de coechipierul său de la Mercedes, germanul Nico Rosberg.

Schumi rămâne optimist, însă fără a "sări calul": "Sper să realizez la Barcelona o cursă mai bună decât cea din China. Cea mai bună veste este că după trei ani de absenţă sunt extrem de motivat. Situaţia mea din acest moment mă motivează chiar şi mai mult. Toate echipele vor sosi la Barcelona cu maşini îmbunătăţite, şi noi la fel. Lucrăm la îmbunăţiri generale aduse monopostului, care să-i sporească fiabilitatea. Nimeni nu trebuie să se aştepte ca noi să ne distanţăm imediat", a mai spus Schumacher.

Marele Premiu al Spaniei se va desfăşura, pe 9 mai, pe circuitul de la Barcelona.

 
 
Loading...