Cu toate că a pierdut (29-30) derby-ul cu CSM București, formația feminină de handbal din Zăvoi are 99% șanse să devină campioană a României


Condusă cu 6 goluri după două treimi din meci (14-20 în minutul 41), SCM Rm. Vâlcea a revenit uluitor. Și a scăpat printre degetele un rezultat de egalitate, încasând un gol în chiar ultima secundă. Și așa, însă, formația pregătită de Florentin Pera este avantajată de victoria mai clară (22-19) din meciul de la București. Pentru ca titlul de campioană să revină la Vâlcea după șase ani e nevoie ca SCM să câștige toate meciurile pe care le mai are de disputat. Și din câte se observă urmașa Oltchimului este avantajată și de program, având patru meciuri pe teren propriu și două în deplasare. 
SCM Rm. Vâlcea mai are de jucat cu Dunărea Brăila, Corona Brașov, Cisnădie, Slatina (acasă), ”U” Cluj, Bistrița (deplasare).  
CSM București urmează să le mai întâlnească pe ”U” Cluj, Bistrița, Craiova (acasă), Cisnădie, Slatina, Buzău, Baia Mare (deplasare).
În cazul unei clasări pe locul 2 în Liga Florilor, CSMB va ajunge la mâna forului continental, care îi poate oferi un wild-card pentru ediția viitoare a Champions League. Până atunci, formația din Capitală își poate salva sezonul printr-o calificare în Final Four-ul competiției continentale.

Loading...