Șeful handbalului românesc, mândru de fete:”E o victorie mare”!

Ultima actualizare:

    Alexandru Dedu
Alexandru Dedu

Calificarea ”tricolorelor” în semifinalele Mondialului din Danemarca a fost salutată și de șeful Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.

Dedu a recunoscut că meciul de infarct împotriva Danemarcei l-a ținut cu sufletul la gură și a mărturisit că la un moment dat nu credea că fetele lui Tomas Ryde vor putea să câștige jocul.

”Haideți să ne bucurăm de această victorie. Sunt sigur că de mâine jucătoarele se vor gândi la viitoarele adversare. Sincer vă spun că mă gândeam la un discurs negativ. Bine că nu s-a întâmplat ceva. E o victorie mare, românii au demonstrat că se pot bate până la capăt. La începutul cantonamentului nu eram mulțumit de forma fizică a unor fete, dar între timp totul s-a rezolvat. Cred că atunci când România pierde, trebuie să fim alături de toți sportivii pe al căror spate scrie România, pentru că ne reprezintă cu cinste. Am avut în teren jucătoare experimentate. Eram convins că vom trece cu bine peste presiunea celor 12.000 de spectatori", a spus Alexandru Dedu la Dolcesport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net