Discuțiile legate de viitorul adversar al lui Lucian Bute par a fi interminabile. Și aceasta pentru că majoritatea participanților la Super Six nu vor să lupte contra românului.


Președintele clubului InterBox, sub culorile căruia boxează Bute, s-a referit din nou la acest subiect.

"Kessler a venit la Montreal în martie, ca să îl vadă pe Bute boxând cu Magee. Toată lumea se aștepta apoi la o confruntare a lui cu românul, însă el a ales să boxeze cu Robert Stieglitz. Îl respectăm pe german ca pe un campion mondial, însă el a pierdut de două ori prin KO în faţa unor boxeri pe care Lucian i-a făcut KO (n.r. - Alejandro Berrio şi Librado Andrade). Kessler a spus că nu ar paria pe Bute la meciul cu Johnson. Probabil a fost surprins de cât de uşor a fost pentru Lucian împotriva lui Johnson. Froch a fost la fel de surprins de prestaţia lui Lucian. Cu două zile în urmă spunea că vrea să unifice titlurile luptând cu Bute, iar acum zice altceva. Mă gândesc că Froch are acum aceleaşi sentimente pe care le-a avut Kessler în martie. Ei sunt în afacerea «evită cu orice preţ un meci cu Lucian» şi afacerea merge bine", a spus Bedard.

Jean Bedard a precizat că singurul care are datele necesare şi este un om de cuvânt este celălalt finalist al Super Six, americanul Andre Ward.

"Lucian şi antrenorul Stephan Larouche i-au urmărit pe toţi în ultimii ani. Am fost cu toţii capabili să vedem şi să citim printre rânduri, iar dintre toţi Andre Ward, care ar trebui să îl învingă cu uşurinţă pe Froch la 17 decembrie, este singurul cu datele necesare şi este un om de cuvânt. Andre este un campion olimpic şi a avut o carieră foarte bună la profesionişti. CV-ul său spune totul. Andre Ward a afirmat că vrea ca următorul său adversar să fie Bute şi simţim cu toţii că el este un om care îşi respectă promisiunile şi acceptă toate provocările. El nu se va răzgândi ca Froch şi Kessler", a adăugat Bedard.

Loading...