Semifinalele le-au încurcat programul

Ultima actualizare:

    Adrian Ungur şi Marius Copil au ajuns în semifinale la BucureştiFoto: David Muntean
Adrian Ungur şi Marius Copil au ajuns în semifinale la BucureştiFoto: David Muntean

Surpriza BRD Năstase Ţiriac Trophy, turneul ATP care a ajuns la cea de-a 20-a ediţie, este echipa de dublu formată din românii Marius Copil şi Adrian Ungur.

Cei doi au ajuns în semifinale după ce au învins cu scorul de 6-4, 7-6 (6), cuplul Florin Mergea/ Rohan Bopanna, cap de serie numărul 2. După meci, ambii români au recunoscut că nici nu le trecea prin cap că vor ajunge atât de departe. Drept dovadă, Marius avea bilete spre München, acolo unde ar trebui să joace în calificări, dar şi le-a amânat pentru azi dimineaţă. „Dacă vom ajunge în finală nu am nici o şansă să ajung la München, aşa că nu voi juca acolo. Totuşi, sper să mai rămân în ţară câteva zile”, a precizat Copil după cea mai importantă victorie a carierei de dublu. Această calificare în semifinale le-a dat peste cap planurile de deplasare la diferite turnee celor doi români, dar le-a dat şi o idee: poate vor continua să facă pereche în circuit: „Mă bucur de această victorie, mai ales că nu mă aşteptam să trecem nici de primul tur. Acum sperăm să ajungem în finală. Ar fi ceva special să câştig un turneu ATP, chiar dacă este la dublu. În fiecare meci plecăm cu şansa a doua, deci presiunea este pe adversari”, a spus Ungur, care a recunoscut că a discutat cu Marius posibilitatea specializării pe dublu. Ieri, după închiderea ediţiei, Copil şi Ungur au jucat pentru un loc în finală contra perechii britanice Colin Fleming/Jonathan Marray. Indiferent de rezultat, românii şi-au asigurat un cec de 6.920 de euro.

Adi Ungur are implant de păr

La meciurle disputate la Bucureşti, Adrian Ungur are un look nou. Pe creştet i-a apărut, deloc întâmplător, un păr tuns scurt. De fapt, nu e tuns, ci e un implant de 6.800 de fire păr, pe care jucătorul nostru şi l-a făcut după meciul cu Israel, din martie.

Ianis şi Gică Hagi, la meci


    Foto: David Muntean
Foto: David Muntean

Profitând de după-amiaza liberă acordată jucătorilor echipei pe care o antrenează şi o patronează, Gică Hagi, mare amator şi practicant al tenisului, a venit joi la turneul bucureştean. „Regele” a fost însoţit şi de fiul său, Ianis, fotbalist la Viitorul, cei doi asistând din loja lui Ion Ţiriac la victoria obţinută de cuplul Marius Copil/ Adrian Ungur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net