Serena, răspuns pentru Năstase: "Mă poţi împuşca prin cuvintele tale...mă poţi ucide cu ura ta!"

Ultima actualizare:

    Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams i-a dat replica lui Ilie Năstase, cel care a avut declaraţii rasiste la adresa sportivei şi a copilului pe care aceasta îl va naşte.

"E dezamăgitor pentru mine să ştiu că trăim într-o societate în care oamenii precum Ilie Nastase pot face comentarii atât de rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste la adresa colegelor mele. Am spus-o şi o voi spune din nou, lumea a ajuns până aici, dar mai avem, încă, mult de parcurs. Da, am doborât atât de multe bariere, dar mai sunt multe altele. Asta (n. red - remarca lui Năstase) nu mă va opri din a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să lupt pentru tot ceea ce e drept.

Eu, spre deosebire de tine, nu mă tem. Vezi, eu nu sunt laşă. <<Satisfacţia mea te supără? Mă poţi împuşca prin cuvintele tale...mă poţi ucide cu ura ta, dar, la fel ca aerul, mă voi ridica>> (n.r. fragment din poezia "Still I rise by", ce îi aparţine lui Maya Angelou).

Mulţumesc ITF-ului pentru atenţia acordată tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea întregul meu suport", a scris Serena pe contul său de Instagram.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net