Sex cu animatoare în Turul Franţei?

Ultima actualizare:

    Bakelants a stârnit  un scandal uriaşFoto: Guliver/ GettyImages
Bakelants a stârnit un scandal uriaşFoto: Guliver/ GettyImages

Abstinenţa sexuală a cicliştilor în cele trei săptămâni în care se desfăşoară Turul Franţei a fost comentată cu umor de Jan Bakelants. Animatoarele de pe podiumurile de premiere au ieşit cele mai „şifonate”.

Sâmbătă a luat startul o nouă ediţie a Turului Franţei, o competiţie de lungă durată, care se va încheia peste aproape o lună de zile (23 iulie), la Paris. Un total de 198 de competitori, din 22 de echipe, vor pedala pe parcursul a 21 de etape, multe dintre ele înfiorătoare, prin Munţii Pirinei şi Munţii Alpi. „E greu să stai trei săptămâni fără sex?”, a fost întrebat un rutier olandez  de către jurnaliştii de la publicaţia belgiană Het Laatste Nieuws. Ciclistul în cauză, Jan Bakelants, a dat un răspuns uluitor, care a stârnit o mică furtună în anturajul Marii Bucle.

„Există totdeauna filme porno şi, pe lângă asta, mai sunt şi fetele de pe podium!”, a afirmat Bakelants, un fost purtător al tricoului galben în Turul Franţei, la ediţia din 2013. Olandezul nu s-a oprit aici şi a mai aruncat una, întrebat fiind despre lucrurile care n-ar trebui să lipsească din bagajul unui ciclist. „Prezervative, nu se ştie niciodată cu femeile care sunt în tur”.

Echipa din care face parte Bakelants, Ag2r La Mondiale, dar şi şefii Turului Franţei au reacţionat imediat, catalogând dezvăluirile drept nişte glume de prost gust. Inclusiv Jan Bakelants a fost convins să-şi ceară scuze, dar un sâmbure de adevăr tot există în această poveste.

Froome porneşte cu prima şansă

simeon stalpnicul png

De trei ori câştigător al Turului Franţei (2013, 2015 şi 2016), britanicul Chris Froome e considerat de specialişti principalul favorit să termine primul pe Champs Elysees şi în acest an. Născut în Kenya, rutierul de 32 de ani de la echipa Sky n-a avut un 2017 strălucit, însă şi-a concentrat toate forţele pentru competiţia din Hexagon. Luând în considerare forma de moment a favoriţilor la tricoul galben, cel mai bine cotat ciclist este australianul Richie Porte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net