Show cu vedetele naționalei și mascote la mini-rugby!

Ultima actualizare:

    Fetitele powerpuff,vedete si copiii
Fetitele powerpuff,vedete si copiii

Rugby-ul se poate lăuda cu o performanță unică în sportul românesc. Echipa naționalăde seniori a fost prezentă la toate edițiile Cupei Mondiale, de la înființarea acesteia, în 1987.

Iar acest record va continua, asigură conducerea federaței si reprezentații World Rugby, care au venit la București sa fie martori în weekend la un eveniment impresionant: 800 de copii s-au luptat pe stadionul “Arcul de Triumf” pentru onoarea de a călca pe urmele “Stejarilor”.

Cea mai amplă campanie de selecție a talentelor la copii și juniori a ajuns la punctul culminant pe stadionul “Arcul de Triumf”, unde 800 de copii sub 14 ani au participat la faza finală a circuitului național de mini-rugby.

 “Întotdeauna vin cu mare placere să văd copiii că joacă acest sport minunat și mă bucur că sunt chiar foarte mulți. În rugby am început în ultimii ani să mai scoatem și noi capul și este îmbucurător că vin copiii. Sperăm să avem foarte mulți ani rugby în România și chiar de performanță“, spune Florin Vlaicu, recordmanul selecțiilor la natională, cu 93 de partide.

Și pentru că doar muncă, fără distracție, nu e funny când ai mai puțin de 14 ani, copiii veniți la Arcul de Triumf și-au luat revanșa pe spatele mascotelor Cartoon Netwoork: Gumball si Darwin, Finn si Jake și chiar fetele Powerpuff au fost placate amical, pentru a simți și ele gustul inconfundabil al jocului de rugby.

Copiii au venit în număr mare la selecție
Copiii au venit în număr mare la selecție

Antrenorul naționalei de seniori a României, Lynn Howells, nu putea lipsi de la un asemenea eveniment. Tehnicianul galez a rămas încântat de ce a vazut și prevede tinerilor rugbysti un viitor strălucitor, poate chiar sub tricolor: “Cred căechipa națională are nevoie de sânge tânăr. Vor veni urmatoarele ediții de Cupă Mondială și va trebui să găsim înlocuitori, pentru că jucătorii pe care-i avem acum vor îmbatrâni. Așa că, da, acesta este viitorul, aici vedem de unde vor veni viitorii jucători de Cupă Mondială”.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net