Simfonia erorilor. România a pierdut și în fața Ungariei la CE de handbal

Ultima actualizare:

    Cristina Laslo e blocată de apărarea maghiarăFoto: EPA-EFE
Cristina Laslo e blocată de apărarea maghiarăFoto: EPA-EFE

Întrecută (24-26) și de Ungaria, naționala feminină de handbal rămâne pe ultimul loc în Grupa Principală II de la Euro 2020. Fără leac pare a fi jocul echipei feminine de handbal a României la acest turneu final al Campionatului European... Mai cu seamă că nici Cristina Neagu nu s-a aflat în cea mai bună formă a sa.

Naționala a avut din nou o evoluție fluctuantă și aseară, alternând reușitele cu erorile, perioadele bune cu cele neinspirate. Grație îndeosebi evoluției portarilor Iulia Dumanska și Denisa Dedu, precum și golurilor pivotului Lorena Ostase, România a izbutit să țină aproape de rivala sa, care, în prima parte a confruntării s-a aflat mai mult la conducere (0-2, 1-3, 4-7, 6-9). Ultimele 10 minute din primul mitan au adus o revigorare a jocului Cristinei Neagu și al colegelor sale. Și deși s-au irosit din nou bune ocazii de gol, România a reușit să egaleze la 12, prin Laslo, să se desprindă și să conducă la pauză (14-13).Și partea a doua a disputei a fost presărată de erori, și de o parte, și de cealaltă. România s-a desprins la două goluri (17-15), însă acel avantaj a fost irosit. Neagu a ratat și o aruncare de la 7 metri în minutul 50, la 20-21... Și deși Ostase a egalat în două rânduri (21-21, 22-22), Ungaria s-a desprins decisiv (22-25).     Golurile naționalei noastre au fost înscrise de Ostase (8), Neagu (5), Laslo (3), Buceschi (3), Seraficeanu (2), Dincă (1), Iuganu (1), L. Popa (1). Pentru Ungaria, cele mai bune marcatoare au fost Schatzl (7), Lakatos (5) și Szollosi-Zacsik (4). În celălalt meci de ieri, din Grupa Pincipală  II, Olanda a întrecut (28-27) pe un final de  infarct. Astăzi, România le întâlnește pe batave, campioane mondiale în 2019. 

CE de handbal – Danemarca

Grupa Principală IIMeciurile de astăziOlanda – Germania 28-27Ungaria – România

Clasament1. Norvegia 8 puncte (4 meciuri)2. Croația 6 punte (4 meciuri)3. Germania 4 puncte (4 meciuri)4. Olanda 4 puncte (4 meciuri)5. Ungaria 2 puncte (4 meciuri)6. România 0 puncte (4 meciuri) 

Meciurile de mâineOra 17.00: România - OlandaOra 19.15: Croația - GermaniaOra 21.30: Ungaria - Norvegia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net