Simona Halep, ameninţată cu moartea pe Twitter

Ultima actualizare:

    Simona Halep a primit ameninţări pe o reţea de socializarefoto: AP
Simona Halep a primit ameninţări pe o reţea de socializarefoto: AP

Simona Halep a primit ameninţări din partea unui danez, care a fost mare fan al româncei. Acum el i-a transmis pe o reţea de socializare: “Încearcă iadul meu, vei muri”.

Jesper Andreassen a postat lucruri şocante pe Twitter la adresa sportivei noastre. “Simona Halep - Eşti o târfă fără inimă (...) Suntem la tiebreak - Te distrug - Încearcă iadul meu, vei muri”.

Danezul a început seria jignirilor după ce în România a apărut ştirea că tenismena ar urma să se căsătorească. El i-a cerut să răspundă cu “da” sau “nu” în privinţa veştii. “Simona Halep. M-ai pierdut. ... Cel mai mare fan nordic”.

Simona Halep: cel care o ameninţă cu moartea era cel mai mare fan din Danemarca

Jesper Andreassen a şters apoi aceste mesaje. În ultimele luni el îşi arătase în multe rânduri admiraţia pentru Simona Halep, unele postări fiind chiar în limba română: “Mergi întotdeauna pentru victorie şi să ne fii fata pe care noi toţi o iubim”, “Campioana mea - să fii puternică - să simţi puterea pentru a merge înainte”, “Nu încetez niciodată să îţi transmit dragostea mea. Simona, tu meriţi tot ce este mai bun. Eşti o persoană minunată”.

Simona Halep: a învins-o în premieră pe Garbine Muguruza

Scandalul vine într-un moment în care românca a reuşit să treacă de Garbine Muguruza, locul 20 WTA, şi a ajuns în sferturile de finală ale turneului Premier de la Stuttgart. Scorul a fost 3-6, 6-1, 6-3.

Simona Halep şi Garbine Muguruza s-au întâlnit a treia oară în ultimele şapte luni. În septembrie 2014, în turul secund al turneului de la Wuhan, în primul lor meci, sportive din Spania a câştigat cu scorul 2-6, 6-2, 6-3, iar în februarie, la Galaţi, în Fed Cup, cu scorul de 6-4, 6-3. Jocurile au avut loc pe suprafeţe rapide, în timp ce turneul din Germania este pe zgură.

În faza următoare, românca va juca mâine împotriva învingătoarei dintre Zarina Dias din Kazahstan, poziţia a 32-a, şi italianca Sara Errani, locul 15 WTA. Dias a învins-o ieri cu scorul de 6-0, 6-0, pe germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA, în timp ce Errani a eliminat-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 7 şi locul 9 WTA, cu scorul de 7-6 (8), 6-4.

Pentru calificarea în sferturi Simona Halep va câştiga un cec de 15.375 de euro şi cu o sută de puncte WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net