Simona Halep, atacată de fostul antrenor: "E influenţată!"

Ultima actualizare:
Wim Fissette, alături de Simona
Wim Fissette, alături de Simona

Antrenorul belgian Wim Fissette s-a declarat întristat de încetarea colaborării cu Simona Halep, fiind de părere că decizia jucătoarei de a renunţa la serviciile lui a fost influenţată de persoanele din jurul ei, a anunţat, luni, sport.be.

"Am avut un sezon bun, totul a fost la înălţime. Dar ea nu s-a simţit comfortabil în această situaţie. Mai ales ţinând cont de comunicare, i-a fost greu. Nu e niciodată simplu cu un antrenor străin. Eu nu am putut fi tot timpul la Bucureşti. Iar când am fost, ea a trebuit să aibă grijă de mine, cu hoteluri şi altele. Am avut un an extraordinar împreună şi pentru mine nu era nicio problemă să continui să lucrez în aceleaşi condiţii, dar am simţit că ei îşi doreau o echipă română completă. În final situaţia a fost dificilă pentru ea. Avea nevoie de cineva acasă la ea. Ea a fost influenţată de anturaj. Deşi am avut o bună relaţie cu echipa şi cu familia ei", a spus Fissette.


    Wim Fissette, alături de Simona
Wim Fissette, alături de Simona

Tenhnicianul spune că Halep s-a schimbat foarte mult în acest an, devenind dintr-o fată "timidă" o vedetă mondială. "Pe de o parte ea nu şi-a imaginat niciodată asemenea rezultate, iar pe de altă parte a uitat repede acest lucru. Ea a trecut prin schimbări în acest an şi ca om. La începutul sezonului era o fată timidă, dar la finalul anului era o vedetă mondială, care a jucat în finală la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor. Nu este uşor să stăpâneşti aceste situaţii şi să iei mereu deciziile cele mai bune", a spus el.

Fissette mai spune că Simona Halep dă o mare importanţă ţării ei şi îşi doreşte un antrenor român. El este convins de faptul că ar fi putut-o face pe jucătoarea aflată acum pe locul 3 WTA să progreseze în continuare. "Ea este în legătură cu persoane importante din România (n.r. - Ion Ţiriac) şi va opta pentru un antrenor român. Ea dă o foarte mare importanţă ţării ei natale. Viitorul va stabili dacă au luat decizia sportivă cea mai bună. Cred că este păcat că s-a terminat. Chiar dacă a fost un an dificil şi obositor pentru ea, tot timpul să mergi şi să pleci din România nu este uşor. Am ştiut că un astfel de proiect poate să nu fie de durată, dar sunt mândru de munca pe care am depus-o. Cred că aş fi putut să o fac o şi mai bună jucătoare", a adăugat Fissette.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net