Simona Halep e mai pretenţioasă decât Gigi Becali

Ultima actualizare:

    Simona Halep este în prezent pe locul 3 în ierarhia mondială
Simona Halep este în prezent pe locul 3 în ierarhia mondială

Simona Halep e o adevarată devoratoare de antrenori. La doar câteva săptămâni după ce l-a concediat pe Victor Ioniţă, a renunţat şi la înlocuitorul acestuia, Daniel Dobre. E al cincilea antrenor la care renunţă românca, din vara anului 2013.

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a dezvăluit că în SUA va fi antrenată doar de australianul Darren Cahill. ”Pe parcursul turneelor americane echipa mea va fi compusă din antrenorul Darren Cahill şi din preparatorul fizic Teo Cercel”, a declarat Halep. Prin acest anunţ, Simona a oficializat, practic, despărţirea, după doar mai puţin de o lună, de Daniel Dobre, cel pe care îl angajase pentru Wimbledon, în locul lui Ioniţă. Acesta devine al cincilea tehnician pus pe liber de româncă, din vara anului 2013, atunci când a început ascensiunea sa. Atunci, cel care îi era alături era Andrei Mlendea, cu care a cucerit titlurile la Nurnberg, s’Hertogenbosch, Budapesta şi New Haven. Imediat după succesul american, Adrian Marcu a preluat rolul de antrenor, ducând-o la titlurile de la Moscova şi Sofia. A fost demis,  iar în februarie 2014, l-a angajat pe belgianul Wim Fissette. Cu el a cucerit titlurile de la Doha şi Bucureşti, a şi jucat finalele de la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor, dar şi semifinala de la Wimbledon. La finalul sezonului trecut ea l-a concediat prin SMS, angajzîndu-l pe Victor Ioniţă, care a fost alături de ea la cucerirea titlurilor de la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells. A avut şi doi antrenori colaboratori: Thomas Hoegstedt, în luna ianuarie a acestui an, şi Darren Cahill, din martie până în prezent.

Australianul a venit şi la Bucureşti

Angajat ca antrenor în echipa Adidas, australianul Darren Cahill a început să colaboreze cu Simona la Indian Wells, unde ea a cucerit titlul. Lucrurile dintre ei se pare că au mers foarte bine, el însoţind-o pe jucătoarea noastră într-o vizită la Bucureşti, în luna mai, înainte de Roland Garros. A fost pentru prima dată când tehnicianul a venit alături de o jucătoare în România, deşi a lucrat cu mai multe de-a lungul timpului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net