Simona Halep este îndrăgostită lulea! În tandreţuri cu iubitul secret în maşină FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Simona Halep şi Marin, la o  plimbare  „fierbinte”Foto: Mihai Ionescu
Simona Halep şi Marin, la o plimbare „fierbinte”Foto: Mihai Ionescu

Este tânără, frumoasă, bogată, cunoscută. Pe scurt o ”partidă” foarte bună. Pentru orice bărbat. S-a scris că Simona Halep s-ar iubi cu fiul lui Teia Sponte. Nimic mai fals. Chiar ea a dezminţit acest lucru, precizând că nu are o relaţie cu el. Click! vă prezintă azi în exclusivitate cine este adevăratul partener al Simonei. Constănţeanca a fost surprinsă de fotoreporteri în ipostaze tandre alături de Marin, cel care i-a ”furat” inima.

Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului de la Roland Garros şi cum a părăsit Openul Franţei a revenit acasă.

Simona Halep şi iubitul secret  s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat în maşină  în mai multe „reprize”, în timpul  plimbării prin Bucureşti
Simona Halep şi iubitul secret s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat în maşină în mai multe „reprize”, în timpul plimbării prin Bucureşti

O vacanţă de câteva zile era fix ce avea nevoie tenismena, locul 3 în clasamentul mondial.

Simona Halep
Simona Halep

Cum să uiţi mai repede un eşec, altfel decât alături de familie, prieteni şi… iubit? Da, iubit. Simona, ca orice tânără de vârsta ei, are timp şi pentru dragoste. Printre antrenamente, turnee şi zboruri de mii de kilometri şi-a făcut loc şi un bărbat, care-i ocupă o parte importantă a timpului. Cel puţin cât Halep este în România. Şi nu, nu vorbim despre fiul lui Teia Sponte, Costa, cel despre care s-a spus că ar fi prietenul ei.

Simona a plecat de la  terasă în jurul orei 21.30,  cu mâncare la pachet
Simona a plecat de la terasă în jurul orei 21.30, cu mâncare la pachet

Chiar Simona a negat această informaţie, iar Click! vă prezintă, în exclusivitate, cine este bărbatul de care Simona este amorezată. Joi seara, Halep a ieşit în oraş, la un restaurant din zona Primăverii, unde a luat masa alături de o prietenă şi de omul de televiziune Marius Tucă.


    Simona a plecat de la  terasă în jurul orei 21.30,  cu mâncare la pachetFoto: Mihai Ionescu
Simona a plecat de la terasă în jurul orei 21.30, cu mâncare la pachetFoto: Mihai Ionescu

S-au distrat aproape o oră, timp în care Simona a stat mai mereu cu telefonul în mână. La un moment dat, s-a ridicat de la masă, şi-a salutat amicii, a aşteptat un pachet cu mâncare, s-a urcat în maşină şi a pornit glonţ.

Iubitul sportivei  s-a urcat rapid  la ea în maşină
Iubitul sportivei s-a urcat rapid la ea în maşină

După câteva minute petrecute singură la volan, Simona s-a oprit în faţa unui bloc de unde, surpriză, a apărut un tânăr. Îmbrăcat lejer: blugi, tricou sport şi tenişi, brunetul cu ochelari s-a urcat în bolidul tenismenei.

Simona Halep şi Marin
Simona Halep şi Marin

S-au plimbat, fără direcţie, prin oraş, mai bine de o oră, semn că timpul petrecut împreună era mai important decât zona în care mergeau. Fiecare oprire la semafor era un prilej pentru băiat să o ia de gât, să o mângâie, să o atingă şi să o sărute.

Ca o adolescentă, Halep i-a răspuns tuturor gesturilor drăgăstoase. S-a lăsat purtată de val şi nu şi-a reprimat pornirile către iubitul ei, Marian, care este în anturajul sportivei de ceva timp. A apărut de multe ori alături de Simona, însă mereu înconjurat de prieteni sau de grupul de sportivi. 

Obosită după hârjoneala din maşină, constănţeanca a decis să pună capăt plimbării nocturne prin Capitală. Şi-a lăsat iubitul în apropierea blocului de unde l-a întâlnit şi a plecat spre apartamentul ei.

Citiţi în Click! de duminică totul despre iubitul Simonei Halep!

Vedeţi aici o galerie foto cu Simona Halep şi iubitul, într-o noapte... încinsă de vară

Simona Halep, milionară în dolari la 23 de ani

Simona şi-a luat la revedere de la Marin cu faţa răvăşită, dar fericită
Simona şi-a luat la revedere de la Marin cu faţa răvăşită, dar fericită

Simona Halep ocupă în prezent locul 3 în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis. Sportiva, originară din Constanţa, a cucerit de-a lungul carierei 11 turnee WTA, şase în 2013, două în 2014 şi trei în acest an, cel mai important fiind Indian Wells, competiţie din categoria Premier Mandatory. Pe lângă punctele acumulate, succesele de la turnee i-au adus şi cecuri uriaşe, jucătoarea de tenis adunând până acum peste 7 milioane de dolari.

Pe lângă aceste sume, Simona a semnat şi câteva contracte de imagine, înţelegeri care-i mai aduc, potrivit surselor, peste un milion de euro. Anul acesta a încercat să dea marea lovitură la Roland Garros, unde anul trecut a jucat finala, dar s-a oprit în turul doi.

După Openul Franţei şi-a luat câteva zile de vacanţă, iar acum se pregăteşte de turneele pe iarbă. Halep va participa în perioada 15-21 iunie la competiţia de la Birmingham, apoi, după o săptămână de pauză, va juca în cel de-al treilea Grand Slam al anului, la Wimbledon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net