Simona Halep, îngrijorată de accidentarea de la Wimbledon: "Trecerea a fost dificilă"

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost învinsă de trei ori de Wickmaier
Simona Halep a fost învinsă de trei ori de Wickmaier

Simona Halep a câştigat primul meci din cadrul BRD Bucharest Open, miercuri, în faţa sportivei olandeze Indy De Vroome. Constănţeanca este principala favorită în turneu, dar a recunoscut că accidentarea din semifinala de la Wimbledon îi dă încă bătăi de cap.

Simona s-a arătat emoţionată de atmosfera de la BRD Bucharest Open şi a declarat că a fost bucuroasă că arena a fost aproape plină. Însă a dezvăluit că a fost puţin obosită şi glezna, pe care şi-a accidentat-o la Wimbledon, este încă afectată.

"Trecerea de la iarbă la zgură a fost foarte dificilă. La antrenament am jucat destul de bine, dar la meci e complet diferit. În al doilea set obosisem un pic, picioarele se îngreunaseră, pentru că terenul e mult mai greu decât iarba, trebuie să alergi mai mult, dar am făcut faţă şi am reuşit să închei în două seturi. M-am adaptat destul de bine. Glezna este încă afectată. Nu m-a deranjat foarte tare, nu am dureri mari, dar este o mică problemă. Mă voi recupera după acest turneu, voi avea pauză şi îmi voi reveni pentru America", a explicat Halep, conform Mediafax.

Simona a mai adăugat că nu se gândeşte la puncte sau la turneele câştigate anul trecut. Însă tenismena e mulţumită de rezultatele obţinute până acum

"De o scurtă perioadă am început să nu mă mai gândesc la turneele câştigate anul trecut, pentru că dacă îmi pune această presiune îmi va fi foarte greu să fiu relaxată pe teren. Am făcut rezultate bune anul acesta şi la Grand Slam-uri, deci nu mai am aşa multe puncte de apărat. La nivelul acesta nu cred că mai este vorba să-ţi aperi punctele. Când intri pe teren o faci ca să realizezi ceva deosebit în acest sport. Pentru mine fiecare meci este o nouă şansă de a răzbi. Un turneu este ca un început de război. Îmi place la acest sport că în fiecare luni poţi să o iei de la capăt, aşa că nu mă sperie punctele de anul trecut", a subliniat Simona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net