Simona Halep joacă joi seară în optimi la Toronto. Meciul e de la ora 20.00

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, va evolua, joi, nu înainte de ora 20.00, în optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Toronto (Canada), împotriva sportivei germane Angelique Kerber, favorită 13 şi poziţia 11 în ierarhia mondială.

Meciul Simona Halep - Angelique Kerber este al doilea pe Terenul Central. Prima partidă, între Roberta Vinci (Italia) şi Daria Gavrilova (Rusia), va începe la 18.00.

Simona Halep o conduce pe Kerber cu 2-0

Angelique Kerber a trecut, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră şi 22 de minute, de Monica Puig (Puerto Rico), jucătoare venită din calificări şi poziţia 96 în clasamentul mondial.

Simona Halep a jucat două meciuri împotriva lui Kerber şi s-a impus de fiecare dată, 5-7, 6-2, 7-5, în turul doi la Saint Raphael, în 2009, şi 6-2, 6-3, în finala de anul trecut de la Doha.

Simona Halep: "Am jucat cel mai bun tenis al meu"

Simona Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 21 de minute, pe Jelena Jankovici (Serbia), poziţia 23 în ierarhia mondială. Jucătoarea româncă a declarat, miercuri, după calificare, că a jucat cel mai bun tenis al ei în meciul cu Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4.

"Sunt extrem de fericită că am câştigat, deoarece mă aşteptam la un meci greu. Sunt fericită pentru că am jucat cel mai bun tenis al meu. Mulţumesc publicului că a fost alături de mine. Mulţumesc românilor că sunt alături de mine. Sunt fericită cu ce am realizat astăzi şi pot apune că a fost o zi bună. Mă simt confortabil să joc aici şi abia aştept meciul următor", a spus Simona Halep.

Pentru calificarea în optimi de finală la Rogers Cup, Simona Halep va primi 105 puncte WTA şi un cec în valoare de 25.380 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net