Simona Halep: "Nu aveam aşteptări mari la Wimbledon, dar nu credeam că voi pierde în primul tur!"

Ultima actualizare:

    Simona Halep a ajuns în finala China Openfoto: Gulliver GettyImages
Simona Halep a ajuns în finala China Openfoto: Gulliver GettyImages

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat după eliminarea din primul tur la Wimbledon că nu se aştepta la un asemenea eşec, chiar dacă nu avea prea mari speranţe la acest turneu. tenismena e supărată din cauza reacţilor negative din presă şi nu vrea să revină în ţară, ci să plece direct în vacanţă.

"Ca să fiu sinceră, nu am nicio reacţie. Aşa cum am spus-o, nu aveam aşteptări mari de la acest turneu şi acum iată-mă aici. Ştiam că va fi un turneu dificil pentru mine, dar nu credeam că voi pierde în primul tur. Ştiam că va fi greu, deoarece veneam aici după câteva turnee nereuşite. Încrederea mea nu era prea mare. În timpul meciurilor este dificil, deoarece simţi presiunea. Dacă nu îţi poţi controla sentimentele, te poţi pierde. Cepelova a jucat bine, a fost agresivă. Am luptat până la sfârşit, dar asta a fost. Nu credeam că pot pierde", a spus Halep.

Ea a fost semifinalista ediţiei precedente, dar acum a pierdut cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3 în faţa sportivei slovace Jana Cepelova, locul 106 WTA, în prima manşă a turneului de la Wimbledon.

"Nu-mi pasă ce zice lumea"

"Este dificil să mă întorc (n.r. - în România) acum. De multe ori, după turnee revin în România, dar astăzi mă gândesc să nu fac asta. Vreau să văd ce soluţii am să merg într-o vacanţă. Vreau să merg undeva. La început am fost surprinsă de reacţiile negative, dar acum sunt obişnuită să aud lucruri rele despre mine în România. Nu mai este o problemă reală pentru mine şi nu-mi pasă de ce spune lumea. Ei pot spune lucrurile acelea rele despre mine, deoarce eu ştiu cât de greu muncesc în fiecare zi. Aşa că nu trebuie să dau socoteală pentru ceea ce fac", a mai spus ea. Meciul cu Cepelova a durat două ore şi 15 minute, iar în urma acestei înfrângeri, românca poate coborî până pe locul 6 WTA. Halep nu a mai pierdut în primul tur al unui Grand Slam de la ediţia 2013 a turneului de la Roland Garros.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net