Simona Halep, previziuni promițătoare pentru 2016

Ultima actualizare:
Evoluția Simonei Halep, de-a lungul anilor
Evoluția Simonei Halep, de-a lungul anilor

A avut un an cu bune și cu rele. Rezultatele muncii asidue pe care a depus-o s-au văzut, în cele din urmă, pentru că Simona Halep se numără printre primele sportive din România care vor disputa un meci oficial în 2016. Tenismena are speranțe mari pentru noul an, însă sunt, oare, specialiștii de acord cu ea?

Steve Tignor, un jurnalist cunoscut în lumea sportului, dar în special a tenisului, a făcut o serie de previziuni cu privire la ce se va întâmpla cu cariera Simonei în 2016. Acesta a pus în balanță cele întâmplate un anul precedent și a făcut câteva concluzii, pe care le-a publicat pe tennis.com.


    Evoluția Simonei Halep, de-a lungul anilorfoto: tennis.com
Evoluția Simonei Halep, de-a lungul anilorfoto: tennis.com

Steve observă că performanțele Simonei nu au fost întotdeauna în concordanță cu dorințele ei. „Sezonul trecut, când a întâmpinat cele mai mari evenimente și cea mai dură competiție, rezultatele lui Halep nu au ținut întoteauna pasul cu poziția ei în clasament sau cu reputația ei”, scrie jurnalistul. Cu toate acestea, el are câteva previziuni promițătoare pentru tenismenă.

Cel mai bun caz

„Rezultatele schimbătoare ale lui Halep din sezonul trecut ar putea fi puse pe seama etapei de învățare pe care ar trebui să o parcurgă orice campion. Cu împlinirea celor 35 de ani de către Williams (Serena, n.r.) și cu ajungerea Mariei Sharapova la vârsta de 29 de ani anul acesta, turneele de Slam ar putea fi deschise către o nouă generație, iar Halep este cea mai talentată membră”, susține Steve.

Cel mai rău caz

„Colegele apropiate ca performanță ale lui Halep, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki și Jelena Jankovic nu sunt nimic altceva decât trei jucătoare talentate care au ajuns în mari finale, dar nu au câștigat niciodată una. Halep, care câștigă prin combinații mai curând decât prin lovituri decisive și care are dificultăți în a încasa lovituri, le va urma, oare, pașii?”, se întreabă jurnalistul, îngrijorat că Simona nu va reuși să câștige o mare finală.

Concluzii

„Halep este a doua jucătoare în clasamentul turneelor și intră în cea mai bună perioadă a ei, ca sportiv, dar trebuie să fie mai activă în acumularea punctelor - și mai rezistentă între acestea – pentru a face următorul pas”, concluzionează Steve.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net