Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open. Românca, felicitată de rivală: «A jucat un meci incredibil»

Ultima actualizare:

    Simona Halep a mai câștigat un meciFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep a mai câștigat un meciFOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep este de neoprit la Australian Open. Românca, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-1, în 53 de minute, pe Anett Kntaveit din Estonia, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28. Jucătoarea noastrăs-a calificat pentru a doua oară în semifinalele Australian Open, fiind felicitată de rivala ei în comferinţa de presă de după meci.

Jucătoarea estonă Anett Kontaveit a declarat, miercuri, că românca a jucat incredibil şi a pus-o sub presiune tot timpul. “Simona a jucat un meci incredibil. Eu am încercat să fac totul, dar a fost atât de puternică astăzi. Nu am putut găsi arma, am încercat să fiu agresivă, dar nu am reuşit să-i fac faţă. Ştiam că este o jucătoare foarte bună şi mă aşteptam să fie greu. Ştiam că este incredibil de rapidă, dar am fost un pic surprinsă de cât de agresiv a jucat şi ea, făcându-mă să mă mişc mult. Cred că a returnat foarte bine şi m-a pus sub presiune tot timpul. Joacă extraordinar. A jucat mult mai bine decât mine astăzi”, a spus Kontaveit.

Estona este mulţumită de parcursul de la Australian Open: “Acum trei luni nici măcar nu puteam alerga, faptul că am ajuns în sferturile de finală este o performanţă”.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net