Simona Halep a stabilit un record: a patra în topul câştigurilor pe 2014

Ultima actualizare:

    Cu peste 4,5 milioane de dolari, Simona a stabilit un nou record în tenisul românescFoto: AP
Cu peste 4,5 milioane de dolari, Simona a stabilit un nou record în tenisul românescFoto: AP

Simona Halep a scris în acest an una dintre cele mai frumoase pagini ale tenisului românesc din toate timpurile. Totul s-a reflectat în conturi, constănţeanca fiind pe locul 4 în clasamentul câştigurilor din acest an.

Cu 4.556.763 de dolari câştigaţi de-a lungul celor 19 turnee jucate anul acesta, Simona nu doar că a realizat un nou record pentru tenisul feminin din ţara noastră, obţinând într-un singur sezon mai mult decât oricare altă jucătoare româncă în întreaga carieră, dar a fost devansată în 2014 doar de trei jucătoare din întreaga lume. Acestea sunt Serena Williams (8.904.298 $), Maria Sharapova (5.439.357 dolari) şi Petra Kvitova (4.853.236), adică exact jucătoarele cu care s-a bătut anul acesta în turneele importante. Simona a obţinut mai mult de trei sferturi din sumă în doar 5 turnee din cele 19 jucate de ea anul acesta.

Cele mai mari sume le-a încasat la Turneul Campioanelor, de la Singapore, unde a fost învinsă de Serena Williams, ea a câştigat 1.008.000 $, iar la Roland Garros, eşecul în faţa Mariei Sharapova a fost îndulcit de cecul de 1.087.417 dolari. De asemenea, reţete financiare importante i-au adus şi semifinala de la Wimbledon (685.781 $), finala de la Madrid (459.975 $) sau victoria de la Doha (441.000 $). Dacă vă întrebaţi ce va face Simona cu atâţia bani, răspunsul e simplu: aşa cum a mai declarat, deocamdată îi strânge. ”Acum mă gândesc doar la tenis, când va veni momentul să investesc, o voi face. Dar acum am alte priorităţi”, declară ea de fiecare dată când e întrebată de acest lucru. Şi bine face, căci începutul anului 2015 i-ar putea aduce un loc visat de toţi iubitorii sportului din România: cel de lider mondial!

Şi-a luat Porsche de 200.000 €

Simona a câştigat un milion de dolari în urma evoluţiei la Turneul Campioanelor şi a ales să-şi facă un cadou costisitor. Ea şi-a cumpărat un Porsche 911 roşu, în valoare de peste 200.000 €. „Să o stăpâneşti sănătoasă! Number 1”, a postat pe o reţea de socializare persoana carea a însoţit-o pe Halep în momentul achiziţiei. Din câte se pare, tenismena îşi dorea acest model de autoturism încă din luna aprilie, când a fost prezentă la turneul de la Stuttgart şi a fost invitată de către gazde să viziteze muzeul Porsche.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net