Simona Halep, trei evenimente in cinci ore. Iată cât de sexy a fost liderul mondial

Ultima actualizare:

    Simona Halep, pe scenă la Gala Tenisului RomânescFOTO: Doartenis.ro
Simona Halep, pe scenă la Gala Tenisului RomânescFOTO: Doartenis.ro

Când ești lider mondial, vacanțele pot fi mai obositoare decât perioada în care te afli în turnee. Simona Halep simte pe propria piele acest lucru. Ea a avut marți și antrenament și trei evenimente la care a fost prezentă.

După ce, dimineața, s-a antrenat la Izvorani alături de Horia Tecău și Irina Begu, Simona Halep a fost prezentă, la ora 17.30, la inaugurarea noului sediu al clinicii de recuperare la care se tratează de ani buni. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, Simona Halep a descoperit, alături de ceilalți invitați de marcă, facilitățile locației și a socializat cu toată lumea.

Simona Halep, la inaugurarea noului centru de recuperare
Simona Halep, la inaugurarea noului centru de recuperare

Numai că, la fel ca și ceilalți jucători și jucătoare de tenis prezente, nu a stat foarte mult, deoarece la ora 19.00 a trebuit să fie prezentă la un club de fițe din București, la Gala Tenisului Românesc. Acolo unde, pentru că era seara specială a tenisului, a îmbrăcat o altă ținută. De data aceasta, pantofii sport au fost înlocuiți cu o pereche superbă de pantofi stiletto culoarea pielii cu tocul cui, iar tricoului și blugilor le-a luat locul o superbă rochie roșie scurtă, mult deasupra genunchilor, cu care a tăiat răsuflarea tuturor. Ca de obicei, sportiva a evitat să-și dezvăluie decolteul, dar chiar și așa toți ochii ar fi fost pe ea, pentru că nu e puțin lucru să ai alături de tine numărul cea mai valoroasă jucătoare din lume.

De remarcat a fost faptul că Simona a renunțat cu acest prilej la ținutele negre, cu care ne obișnuise la ultimele evenimente la care a avut de respectat codul vestimentar elegant, așa cum a fost cazul la Singapore, unde a primit trofeul pentru cea mai bună tenismenă a lumii, sau chiar la ziua ei.

Așa cum era normal, Simona a primit titlul de cea mai bună jucătoare de tenis din România. La masculin, trofeul a revenit lui Marius Copil, singurul reprezentant al tenisului nostru în Top 300 ATP.

Simona Halep, alaturi de colegele din echipa de Fed Cup, la Gala Tenisului Romanesc
Simona Halep, alaturi de colegele din echipa de Fed Cup, la Gala Tenisului Romanesc

Numai că, oricât de obositoare a fost ziua pentru Simona, ea nu s-a încheiat la această gală. Din locația respectivă, Halep, dar și Irina Begu, Horia Tecău, Marius Copil și Monica Niculescu, au plecat câteva strâzi mai încolo, la un restaurant de pe calea Floreasca, unde au petrecut până în jurul orei 23.00.

Abia apoi, după cinci ore, trei evenimente și două ținute schimbate, Simona Halep a reușit să ajungă acasă și să se odihnească. Pentru că ieri a început o nouă zi cu antrenamente istovitoare, care să o aducă în formă pentru startul sezonului, care se apropie cu pași repezi.

Simona Halep iese din restaurant, in jurul orei 23.00
Simona Halep iese din restaurant, in jurul orei 23.00
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net