Simona Halep următorul turneu: românca se mută pe iarbă

Ultima actualizare:

    Simona Halep e prima favorită la BirminghamReuters
Simona Halep e prima favorită la BirminghamReuters

După dezastrul de la Roland Garros, unde a fost eliminată în turul secund, Simona Halep se pregăteşte de sezonul pe iarbă. Simona Halep următorul turneu: ca antrenament pentru Wimbledon, românca va participa săptămâna viitoare la competiţia de la Birmingham.

Zgura nu i-a adus prea multe bucurii Simonei Halep în acest an. Dacă în 2014 a jucat finale la Roland Garros şi Madrid, constănţeanca a dezamăgit în 2015, în special din cauza evoluţiei sub aşteptări de la Paris. Simona Halep următorul turneu: după o scurtă vacanţă, tenismena noastră va reveni în circuit începând de luni, 15 iunie, în Anglia.

Simona Halep următorul turneu: e cap de serie 1 la Birmingham

Turneele pe iarbă au început în această săptămână, la Nottingham şi s'Hertogenbosch, dar Simona Halep a ales să nu participle. Aflată încă în România, a treia jucătoare a lumii este însă pe tabloul turneului de săptămâna viitoare de la Birmingham. Simona Halep următorul turneu: cum Serena Williams şi Petra Kvitova lispesc, Halep va fi cap de serie numărul 1, principalele sale rivale fiind Ana Ivanovic, Lucie Safarova şi Carla Suarez-Navarro.

Simona Halep următorul turneu: se apropie Wimbledon-ul

Simona Halep va folosi competiţia de la Birmingham pentru a se acomoda cu terenurile de iarbă în vederea turneului de la Wimbledon, care va începe la 29 iunie. La Londra, Halep are de apărat semifinala jucată anul trecut în compania canadiencei Eugenie Bouchard, meci pierdut de jucătoarea nostră în primul rând din cauza unei accidentări.

Simona Halep următorul turneu: locul 2 e departe

Chiar dacă va câştiga turneul de la Birmingham, unde e principala favorită, Simona Halep nu va putea urca în clasamentul Mondial. Aceasta pentru că învingătoarea de la Birmingham va primi 470 de puncte WTA, iar distanţa dintre Halep şi Petra Kvitova este în acest moment de 740 de puncte în favoarea cehoaicei. În schimb, Simona Halep poate ataca locul secund în lume la Wimbledon, profitând de faptul că Petra Kvitova va avea de apărat titlul cucerit anul trecut. Simona Halep următorul turneu: până la Winbledon, Halep nu va putea fi depăşită de Maria Şarapova, ocupanta locului patru, pentru că rusoaica şi-a luat o vacanţă mai lungă, alegând să nu se înscrie la nici unul dintre cele patru turnee pregătitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net