Simona Halep vrea să fie portdrapel la Tokyo 2020

Ultima actualizare:

    Simona Halep si celelalte tenismene din lotul olimpicFOTO: Instagram
Simona Halep si celelalte tenismene din lotul olimpicFOTO: Instagram

Simona Halep este lider mondial, este campioană de Grand Slam, are România la picioare, dar se simte neîmplinită. Pentru că visul ei este că obțină o medalie olimpică la Tokyo 2020. Mai mult, a declarat pentru prima dată în carieră că vrea să fie portdrapelul delegației noastre în Japonia.

Prezentă marți, la sediul COSR, la prezentarea lotului olimpic de tenis pentru Tokyo 2020, Simona Halep a declarat: ”Pentru mine este o onoare să fac parte din acest lot olimpic. Este o emoţie diferită şi sper să am parte şi la Tokyo de ea, ca la Londra. Când ţi se cântă imnul este un moment unic, aşa a fost la Roland Garros, a fost cel mai frumos din viaţa mea. Este cel mai frumos lucru să ţi se cânte imnul. Îmi exprim public dorinţa de a fi portdrapel în 2020, dacă merit şi lumea vrea acest lucru. Mă axez pe o medalie la Jocurile Olimpice, pun toată energia să se întâmple. Urmează pregătire pentru mine şi voi pleca în 2019 de acasă. Dacă aş câştiga o medalie la Jocurile Olimpice, aş fi un sportiv perfect", a declarat Halep. Din păcate, ea a ratat o medalie aproape sigură în 2016, la Rio de Janeiro, acolo unde nu a mai prticipat din cauza temerii de virusul Zika.

O șansă de medalie ar fi și în proba de dublu mixt, acolo unde se preconizează o pereche de aur: Horia Tecău/ Simona Halep. ”Am fi foarte puternici împreună la mixt. Acum important este să ne ocupăm de primii paşi, important este să fim sănătoşi. În 2016 am jucat cu Irina Begu, am fost stors fizic, mai ales că am jucat după finala la dublu. Dar acum cred că putem mai mult, mi-ar plăcea să fac acest lucru cu Simona. Cel mai important este ca toată echipa să creadă că putem obţine o medalie. Important este ca toată lumea să creadă în acest lucru. Trebuie să visăm, să credem în şansele noastre, să ne gândim la medalii. Nu contează doar acea săptămână, ci tot acest parcurs”, a declarat Tecău.

Lotul olimpic de tenis al României a fost prezentat ieri, al COSR, fiind format din 12 sportivi. În afară de Simona și de Horia, din el mai fac parte Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Florin Mergea, Marius Copil, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net